Βλέπει Κάουτ η Ίντερ
Να φέρει στο Μιλάνο τον Ντιρκ Κάουτ θα προσπαθήσει ο Μάσιμο Μοράτι ώστε να δώσει μία επιπλέον επιθετική λύση στον Ράφα Μπενίτεθ, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Μάριο Μπαλοτέλι.
Να φέρει στο Μιλάνο τον Ντιρκ Κάουτ θα προσπαθήσει ο Μάσιμο Μοράτι ώστε να δώσει μία επιπλέον επιθετική λύση στον Ράφα Μπενίτεθ, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Μάριο Μπαλοτέλι.
Άλλες περιπτώσεις δεξιοπόδαρων αμυντικών θα πρέπει να εξετάσουν οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ, αφού η διαφαινόμενη απόκτηση του Λουκ Γιανγκ δείχνει να «χαλάει». Οι «κόκκινοι» τα είχαν βρει σε όλα με την Άστον Βίλα (3εκατ. ευρώ), όμως το θέμα δείχνει να… παγώνει λόγω της απόστασης!
Τους λόγους που τον ανάγκασαν να αρνηθεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Λίβερπουλ αποκάλυψε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός των «κόκκινων» εστίασε στο ρόλο… κομπάρσου που πιθανότατα θα είχε στους «μερένχες», ξεκαθαρίζοντας ότι η φιλοδοξία του είναι να αποτελεί σημείο αναφοράς στις εκάστοτε ομάδες του.
Απόντες από τον αγώνα εναντίον της Ραμποτνίτσκι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, θα είναι οι Άγγλοι διεθνείς της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, Στίβεν Τζέραρντ, Γκλεν Τζόνσον και Τζο Κόουλ.
Να τελειώσει τη μεταγραφή του Χαβιέ Μαστσεράνο το γρηγορότερο δυνατόν προσπαθεί η Ίντερ και για αυτό το λόγο βάζει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μια βαλίτσα χρήματα (15 εκ ευρώ) και τον Σούλεϊ Μουντάρι.
Δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση του από όσα έχει συναντήσει ως τώρα στην Λίβερπουλ ο Τζο Κόουλ και δηλώνει έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την επάνοδο της ομάδας στο δρόμο των επιτυχιών.
Σάλος ξέσπασε στην Αγγλία με την υποτιθέμενη ανακοίνωση του Ρόιστον Ντρέντε στον «επίσημο» λογαριασμό του στο Facebook! Στο status του αριστεροπόδαρου μπακ- χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιεύτηκε η εξής φράση: «Σύντομα θα πάω στη Λίβερπουλ. Ελπίζω να έχω καλή σεζόν εκεί»!
Δεν λέει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Εμιλιάνο Ινσούα από τη Λίβερπουλ στη Φιορεντίνα παρά τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο ποδοσφαιριστής δε δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του και ο ιταλικός σύλλογος αρνείται να ξεφύγει από την πολιτική του στο θέμα των μισθών.
Να βρει ομάδα για τη νέα σεζόν φέρεται να ειδοποιήθηκε ο Μάξι Ροντρίγκεζ από τον προπονητή του στη Λίβερπουλ Ρόι Χότζον σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo». Τα νέο αυτά ήχησαν χαρμόσυνα στην Εσπανιόλ που βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο.
Τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν τη διάθεση του Χαβιέ Μαστσεράνο να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Ρόι Χότζον.