Ανακοινώθηκε ο Χότζον
Στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ θα κάθεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ρόι Χότζον όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της Λίβερπουλ
Στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ θα κάθεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ρόι Χότζον όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της Λίβερπουλ
Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς ξεκαθάρισε ότι την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Λίβερπουλ, παρά τις φήμες που ανέφεραν πως μετά την αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων», η μεταγραφή του είναι στον αέρα.
Τις αντοχές της Λίβερπουλ είναι έτοιμη να δοκιμάσει η Ρεάλ Μαδρίτης καταθέτοντας προσφορά 20 εκ λιρών για τον Στίβεν Τζέραρντ.
Πολύ κοντά στην πρόσληψη του Ρόι Χότζον, ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, βρίσκεται η διοίκηση της Λίβερπουλ, μετά από αρκετές μέρες αναζήτησης που συνοδεύτηκαν από ασταμάτητη ονοματολογία στον Τύπο.
«Παιχνίδι που κρίνει καριέρα» χαρακτήρισε το σημερινό απέναντι στη Γερμανία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο αρχηγός της Αγγλίας, Στίβεν Τζέραρντ. Με τον τίτλο του φαβορί θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο του «Free State Stadium» στο Μπλουμφοντέιν τα «λιοντάρια», λόγω της εμπειρίας στις μεγάλες διοργανώσεις.
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να φύγει από τη Λίβερπουλ ο Ντιρκ Κάουτ. Ο Ολλανδός διεθνής αρνήθηκε να διαψεύσει την πιθανότητα αποχώρησής του, αυξάνοντας τις ανησυχίες των οπαδών των «κόκκινων».
Κάθε ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Λίβερπουλ από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ απέκλεισε ο πιο δημοφιλής ραδιοφωνικός σταθμός της Γαλλίας, RTL. Όπως τονίζεται, ο τεχνικός της Μαρσέιγ αναμένεται την Τρίτη (29/6) να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Γαλλίας, για ακόμη δύο χρόνια.
Το βάρος στον Κρίστιαν Πέρσλοου ρίχνει ο Ράφα Μπενίτεθ για την αποχώρησή του από το Άνφιλντ και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι στον πάγκο του Άνφιλντ την επόμενη σεζόν θα βρισκόταν ένας εκ των Ρόι Χότζον και Μανουέλ Πελεγκρίνι, ξαφνικά στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Φρανκ Ράικαρντ σύμφωνα με δημοσίευμα του «Skysports».
Την απάντηση στην απόκτηση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά από τη Ρεάλ Μαδρίτης την περσινή μεταγραφική περίοδο, θέλει να δώσει, έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση, η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν βάλει στο «μάτι» τους Φερνάντο Τόρες και Χαβιέ Μασεράνο από τη Λίβερπουλ, σε μια προσπάθεια να λάμψει ακόμη περισσότερο το ρόστερ των Καταλανών.