Αμφίβολοι Κάραγκερ και Κάρολ
Αμφίβολοι ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Μπέρμιγχαμ είναι οι Τζέιμι Κάραγκερ και Άντι Κάρολ της Λίβερπουλ. Οι δύο παίκτες κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να αποθεραπευθούν πλήρως και να προλάβουν το ματς.
Αμφίβολοι ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Μπέρμιγχαμ είναι οι Τζέιμι Κάραγκερ και Άντι Κάρολ της Λίβερπουλ. Οι δύο παίκτες κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να αποθεραπευθούν πλήρως και να προλάβουν το ματς.
Την άποψη ότι η Λίβερπουλ δεν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα μέσα στην επόμενη τριετία εξέφρασε ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ. Αντίθετα ο παλαίμαχος άσος της Τσέλσι πιστεύει ότι οι «μπλε» έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν το φετινό τίτλο.
«Ζεστός» μπροστά στο ενδεχόμενο επιστροφής του Αλμπέρτο Ακουιλάνι στη Λίβερπουλ εμφανίζεται σε δηλώσεις του ο προπονητής των «κόκκινων» Κένι Νταλγκλίς.
Όλα τα σενάρια με τα οποία η Λίβερπουλ θα καταφέρει στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου να εξασφαλίσει μια θέση για να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, εξετάζει ο Τζέιμι Κάραγκερ! Ο έμπειρος στόπερ τονίζει ότι οι «κόκκινοι» είναι απεγνωσμένοι και για τον λόγο αυτό στηρίζουν… Σίτι στο Κύπελλο!
Την περίπτωση του Ρότζερ Τζόνσον της Μπέρμιγχαμ εξετάζει η Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα. Ο 27χρονος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο.
Με τον Πέπ Γκουαρντιόλα παρομοίασε τον Κένι Νταλγκλίς ο Πέπε Ρέινα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «LFC Weekly». Ο Ισπανός τερματοφύλακας αναφέρεται στο παρόν των δύο προπονητών, όσο και στο παρελθόν τους ως ποδοσφαιριστές.
Οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν τον νοσταλγούν. Το όνομά του δεν φέρνει καν χαμόγελα στους οπαδούς της ομάδας. Πλέον, και ο Στίβεν Τζέραρντ έχει ένα λόγο για να μισεί τον Τζορτζ Τζιλέτ, αφού ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας θεωρούσε τον αρχηγό των «κόκκινων» …ομοφυλόφιλο.
Απόλυτα σύμφωνος με την τιμωρία του Γουέιν Ρούνεϊ για το ξέσπασμα του μπροστά στην κάμερα στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ εμφανίστηκε ο σερ Τρέβορ Μπρούκινγκ. Αντίθετα, ο 63χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος τιμωρίας του Κένι Νταλγκλίς, για το περιστατικό με τον Αρσέν Βενγκέρ.
Ο «εκλεκτός» για την ενδυνάμωση του αριστερού άκρου της αμυντικής γραμμής της Λίβερπουλ βρέθηκε. Σύμφωνα με την «Τalksport», οι «κόκκινοι» παρακολουθούν την εξέλιξη του ακραίου μπακ της Ουντινέζε, Πάμπλπ Αρμέρο, ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην Ιταλία.
Στα χνάρια του πατέρα του βαδίζει ο γιος του Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος εντάχθηκε στις ακαδημίες της Λίβερπουλ, με τους φίλους των «κόκκινων» να κάνουν όνειρα για το διάδοχο του δεύτερου αρχηγού της ομάδας.