Κόουλ: «Θέλω να προσφέρω»
Διατεθειμένος να βάλει τα δυνατά του, προκειμένου να αποδείξει ότι δικαίως ανήκει στο ρόστερ της Λίβερπουλ, αλλά και να πάρει ευκαιρίες τη νέα σεζόν, εμφανίστηκε ο Τζο Κόουλ!
Διατεθειμένος να βάλει τα δυνατά του, προκειμένου να αποδείξει ότι δικαίως ανήκει στο ρόστερ της Λίβερπουλ, αλλά και να πάρει ευκαιρίες τη νέα σεζόν, εμφανίστηκε ο Τζο Κόουλ!
Καθόλου δεν θα βιαστεί ο Άλαν Πάρντιου στην υπόθεση της ενδεχόμενης επιστροφής του Άντι Κάρολ στη Νιούκαστλ. Η Λίβερπουλ έχει συγκεκριμένη προσφορά στα χέρια της, οι «καρακάξες» περιμένουν την απόφαση του Μπρένταν Ρότζερς και στο «Sports Direct Arena» δηλώνουν πρόθυμοι να περιμένουν όσο χρειαστεί.
Ως μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ προβάλλει ο Θίο Γουόλκοτ, με τον Μπρένταν Ρότζερς να θέλει να αποκτήσει τον άσο της Άρσεναλ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντιρκ Κάουτ.
Το απόγευμα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της Λίβερπουλ για την Αμερική, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Κανονικά στην αποστολή ο Άντι Κάρολ, όπως και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Φάμπιο Μπορίνι,
Διαβάστε σήμερα στο england365.gr το μήνυμα ενός φίλου του αγγλικού ποδοσφαίρου που μιλά για την απόφαση της Λίβερπουλ να απορρίψει την πρόταση για τον Άντι Κάρολ και γιατί κατά την άποψή του ήταν σωστή.
Η επιλογή της Λίβερπουλ να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που δέχτηκε για τον Άντι Κάρολ με βρίσκει σύμφωνο. Όχι μόνο γιατί ήταν για το δανεισμό του παίκτη, αλλά γιατί αυτό μάλλον θα κάνει τον Κάρολ να μείνει στην ομάδα.
Η πρόταση της Νιούκαστλ για το δανεισμό του Άντι Κάρολ αποτελεί το θέμα της ημέρας στο Νησί και το england365,gr γυρίζει τις σελίδες στο ημερολόγιο. Θυμηθείτε τις επιδόσεις του Άγγλου άσου με τις «καρακάξες» που τον έκαναν ένα από τα πιο «hot» ονόματα και δείτε τις αντίστοιχες με τη Λίβερπουλ.
Οι φήμες απέκτησαν… επίσημη μορφή. Η Νιούκαστλ κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του Άντι Κάρολ, με την προοπτική αγοράς του στο τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Εντελώς αντίθετος στη σκέψη να αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή από τη Λίβερπουλ είναι ο Άντι Κάρολ. Ανοιχτός, μόνο στο ενδεχόμενο να πάει δανεικός εμφανίζεται ο Άγγλος επιθετικός.
Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Λίβερπουλ πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου, ο Κάρλος Τεξέιρα! Ο νεαρός άσος που αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αποτελεί… επένδυση του μέλλοντος, πρωταγωνίστησε στη νίκη της ομάδας U-18 επί της Έξετερ, με σκορ 8-1.