Έχει ξαναδαγκώσει ο Σουάρες (video)
Η δαγκωματιά του Λουίς Σουάρες στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στη διάρκεια του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι δεν ήταν η πρώτη στην καριέρα του. Δείτε πότε έχει κάνει κάτι παρόμοιο ο Ουρουγουανός άσος.
Η δαγκωματιά του Λουίς Σουάρες στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στη διάρκεια του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι δεν ήταν η πρώτη στην καριέρα του. Δείτε πότε έχει κάνει κάτι παρόμοιο ο Ουρουγουανός άσος.
Ο Λουίς Σουάρεζ απολογήθηκε δημόσια για την απαράδεκτη κίνησή του να δαγκώσει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο χέρι, στο δεύτερο ημίχρονο της ισοπαλίας (2-2) της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο «Άνφιλντ». Τα... άκουσε και από τον Μπρένταν Ρότζερς.
Ο Στίβεν Τζέραρντ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της Λίβερπουλ μετά την ισοπαλία (2-2) με την Τσέλσι και τόνισε πως κάποιος άξιζε να πάρει και τους τρεις βαθμούς, αυτός ήταν ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ. Παράλληλα, υπερασπίστηκε τον Λουίς Σουάρεζ.
Μπορεί ουσιαστικά να παραδέχθηκε το λάθος του για το γεγονός πως δεν του έδωσε φανέλα βασικού, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς εξύμνησε τον Ντάνιελ Στάριτζ και την προσφορά του στη Λίβερπουλ, στην ισοπαλία (2-2) με την Τσέλσι στο «Άνφιλντ».
Το βίντεο του αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, προκειμένου να ξαναδεί τη φάση της δαγκωματιάς του Λουίς Σουάρεζ στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ζήτησε η FA. Σε μπελάδες μπαίνει ο Ουρουγουανός φορ των «κόκκινων», που ενδέχεται να… έπαιξε το τελευταίο του ματς για φέτος.
Η... προειδοποίηση στο χέρι του Ιβάνοβιτς, ίσως δεν έγινε κατανοητή από τους παίκτες της Τσέλσι. Ο Λουίς Σουάρεζ, έδειξε ότι... δαγκώνει και όταν οι «μπλε» πίστεψαν ότι το ματς είχε λήξει, ο Ουρουγουανός με κεφαλιά στο 97' χάρισε στη Λίβερπουλ τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2 στο «Άνφιλντ» για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!
Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Λουίς Σουάρες για να εκδηλώσει τα νεύρα του, καθώς δάγκωσε τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο χέρι.
Συναρπαστικό παιχνίδι στο «Άνφιλντ ανάμεσα σε λίβερπουλ και Τσέλσι, με τον Σουάρες να ισοφαρίζει στην τελευταία φάση του αγώνα σε 2-2. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Όσκαρ (26' ), Αζάρ (57' p.) για την Τσέλσι και ο Στάριτζ (52') για τη Λίβερπουλ.
Αποθεωτική υποδοχή επιφύλαξαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ στον Ράφα Μπενίτεθ, κατά την άφιξη της αποστολής της Τσέλσι στο «Άνφιλντ» για το παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Αποδοκιμασίες προς τον Φερνάντο Τόρες μόλις κατέβηκε από το πούλμαν των «μπλε».
Σε περίπου μία ώρα διεξάγεται το δεύτερο ντέρμπι της Κυριακής για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι. Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων στο england365.gr.