«Τσεκάρει» Σισοκό η Μίλαν
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της αμυντικής της γραμμής βρίσκεται ο Αλί Σισοκό!
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της αμυντικής της γραμμής βρίσκεται ο Αλί Σισοκό!
Στην παρουσίαση της νέας της φανέλας προχώρησε η Λίβερπουλ, με τους Σιμόν Μινιολέ, Τζόρνταν Χέντερσον, Κολό Τουρέ και Φιλίπε Κουτίνιο να εμφανίζονται σε ρόλων μοντέλων στον κόσμο που περίμενε την έναρξη του event.
Επιστροφή στα κίτρινα κάνει η Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν, αφού αυτό θα είναι το χρώμα που θα κυριαρχεί στην εκτός έδρας εμφάνισή της. Χρώμα το οποίο έχει αφήσει το στίγμα του στον σύλλογο, αλλά δεν ξεκινάει και με μια τόσο ευχάριστη ιστορία. Το england365.gr έχει το θέμα.
Με μεγάλη ευχαρίστηση δουλεύει στον πάγκο της Λίβερπουλ ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος δεν αρνήθηκε το γεγονός ότι υπάρχει πίεση, από τη στιγμή που οι «κόκκινοι» βρίσκονται στην κορυφή και διεκδικούν τον τίτλο.
Φωτογραφία η οποία απεικονίζει τη φανέλα που θα φοράει η Λίβερπουλ στα εντός έδρας παιχνίδια της τη νέα σεζόν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο!
Απόλυτα έτοιμος να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή την ομάδα που διεκδικεί με τις ίδιες σχεδόν αξιώσεις τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε ο άσος της Λίβερπουλ, Μαμαντού Σακό, ο οποίος τόνισε πως οι τρεις βαθμοί κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, είναι καθοριστικοί ενόψει της συνέχειας.
Λανθασμένη θεωρεί ο πορτιέρο της Γουέστ Χαμ, Αντριάν, την απόφαση του ρέφερι της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Φλάναγκαν, στη φάση από την οποία προήλθε το τελικό 2-1 για τους «κόκκινους».
Στους ισχυρισμούς του Στίβεν Τζέραρντ για όσους.. εξωαγωνιστικούς παράγοντες προσπάθησαν να επηρεάσουν τη Λίβερπουλ στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ, απάντησε ο εκ των ιδιοκτητών της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ.
Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ δεν ήταν μονάχα αγωνιστικές… Ο Στίβεν Τζέραρντ, αποκάλυψε όσα έκαναν οι άνθρωποι του λονδρέζικου συλλόγου για να επηρεάσουν τους «κόκκινους», χωρίς όμως να τα καταφέρουν, αφού η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς «απέδρασε» με 2-1!
Η Λίβερπουλ ενδιαφέρθηκε τον περασμένο Γενάρη για τον Γιάν Εμβιλά, ο παίκτης ήταν θετικός, ωστόσο ο τεχνικός της Ρουμπίν Καζάν, Ριμπάτ Μπιλιαλετντίνοφ, δεν τον άφησε να αποχωρήσει, τονίζοντάς του πως δεν έχει την ποιότητα που απαιτείται για να αγωνιστεί στους «κόκκινους».