Παίρνει Κόατες η Σάντερλαντ
Στη Σάντερλαντ με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ο Σεμπάστιαν Κόατες.
Στη Σάντερλαντ με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ο Σεμπάστιαν Κόατες.
Σε γνώριμα μέρη για εκείνον εθεάθη ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος βρέθηκε στο Μέλγουντ για να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα από το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ. Δώρο στον Τζέραρντ μία φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία μόλις το ρολόι έδειξε 01:00, ξημερώματα Τρίτης! Το england365.gr σας μετέφερε ζωντανά τις... αγοραπωλησίες των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.
Σε επαφές με τον πρώην τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές, βρίσκεται η Λίβερπουλ, εξετάζοντας ενδεχόμενο συνεργασίας τους!
Ο παίκτης με τις περισσότερες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στην ιστορία της Λίβερπουλ έγινε ο Στίβεν Τζέραρντ στο σημερινό παιχνίδι με την Τότεναμ (3-0).
Η νίκη της Λίβερπουλ στην έδρα της Τότεναμ δεν είχε μόνο βαθμολογική και ψυχολογική σημασία, καθώς ο Μπρένταν Ρότζερς έχει έναν ξεχωριστό λόγο για να θυμάται την σημερινή ημέρα.
Η ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι ήταν μια κακή παρένθεση. Η Λίβερπουλ με τον Μάριο Μπαλοτέλι να ντεμπουτάρει, πέρασε επιβλητικά από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» νικώντας την Τότεναμ με σκορ 3-0
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Γουέιν Ρούνεϊ φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το england365 καταγράφει τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες στιγμές του Άγγλου άσου.
Με τον Μάριο Μπαλοτέλι να παίρνει φανέλα βασικού και να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, παρατάσσεται η Λίβερπουλ στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Στον πάγκο ο Φιλίπε Κουτίνιο για τους «κόκκινους». Με τα πρόσωπα της «τεσσάρας» επί της ΚΠΡ, θα παίξει η Τότεναμ.
Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», πιθανότατα και με τον Μάριο Μπαλοτέλι, θα προσπαθήσει η Λίβερπουλ να ξεπεράσει την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κόκκινοι» φιλοξενούνται από την Τότεναμ για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους Λονδρέζους να έρχονται... με φόρα.