Ρότζερς: «Άλλο Χέντερσον, άλλο Τζέραρντ»
Εντελώς αντίθετος με τον χαρακτηρισμό «νέος Τζέραρντ» που συνοδεύει τον τελευταίο καιρό τον Τζόρνταν Χέντερσον εμφανίστηκε ο προπονητής των δύο ποδοσφαιριστών στη Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.
Εντελώς αντίθετος με τον χαρακτηρισμό «νέος Τζέραρντ» που συνοδεύει τον τελευταίο καιρό τον Τζόρνταν Χέντερσον εμφανίστηκε ο προπονητής των δύο ποδοσφαιριστών στη Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.
Δεν μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρος. Για να θεωρηθεί η χρονιά πετυχημένη, σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς, θα πρέπει η Λίβερπουλ να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά και να βάλει τα δυνατά της για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.
Ποινή φυλάκισης 22 μηνών επιβλήθηκε στην πρώην αστυνομικό, Έλεν Τζόουνς, η οποία καταδικάστηκε για υπόθεση εκβιασμού κατά του Στίβεν Τζέραρντ.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα έχει μπει ο Τζόρνταν Χέντερσον σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», με τους Καταλανούς να ελπίζουν πως θα τον κάνουν δικό τους τον Ιανουάριο του 2016!
Το γεγονός ότι ο Μπρένταν Ρότζερς ζητάει από τον Μάριο Μπαλοτέλι πράγματα που μέχρι πρότινος δεν του είχαν ζητηθεί ποτέ, είναι ένα κομμάτι που βελτιώνει γενικότερα τον Ιταλό στράικερ, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.
Την άποψη πως το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Λίβερπουλ κάνει… καλό στον Τζόρνταν Χέντερσον, εξέφρασε ο Άνταμ Λαλάνα.
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση τερματοφύλακα από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Μάρκο Σπορτιέλο της Αταλάντα, να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των «κόκκινων», παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει και από τη Μίλαν.
Μαζί με το αήττητο μέσα στο 2015, η Λίβερπουλ δείχνει να προετοιμάζεται και για τη ζωή χωρίς τον Στίβεν Τζέραρντ, αφού, μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο στα έξι ματς πρωταθλήματος που έχει χάσει ο μεγάλος αρχηγός της!
Ο Ντούνγκα κάλεσε πέντε παίκτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ για τα φιλικά κόντρα σε Γαλλία και Χιλή, με τον Φιλίπε Κουτίνιο να ξεχωρίζει ανάμεσα στις επιλογές.
Φιλικό αστέρων, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα στο «Άνφιλντ», όπου οι δύο ομάδες θα έχουν για αρχηγούς τους Στίβεν Τζέραρντ και Τζέιμι Κάραγκερ. Λουίς Σουάρες, Φερνάντο Τόρες, Πέπε Ρέινα, Ντιρκ Κάουτ και Τσάμπι Αλόνσο θα ξαναβρεθούν στο γήπεδο της παλιάς τους ομάδας, μαζί φυσικά με τον σχολιαστή του «Sky Sports».