Εθεάθη με ναργιλέ ο Στέρλινγκ (pic)
Λόγο να ασχολείται ο Τύπος μαζί του, τροφοδοτώντας τ' αρνητικά σχόλια, έδωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ που εθεάθη με ναργιλέ, σε φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Sunday Mirror».
Λόγο να ασχολείται ο Τύπος μαζί του, τροφοδοτώντας τ' αρνητικά σχόλια, έδωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ που εθεάθη με ναργιλέ, σε φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Sunday Mirror».
Δεν θα περιμένει την επόμενη εβδομάδα για να παίξει ξανά ο Τζόρντον Άιμπ, αφού ο Μπρένταν Ρότζερς θα τον υπολογίζει και για το παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στη Νιούκαστλ!
Ερωτηματικά για το μέλλον του στη Λίβερπουλ άφησε ο Μάρτιν Σκρτελ, με τους «κόκκινους» να αποκτούν και τρίτο… πονοκέφαλο στο μέτωπο των ανανεώσεων, μετά τους Στέρλινγκ και Χέντερσον!
Δεν είναι μόνοι οπαδοί που αγωνιούν για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων της Λίβερπουλ με τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ντάνιελ Στάριτζ να εκφράσει δημοσίως την επιθυμία του να παραμείνει συμπαίκτης με τον νεαρό μεσοεπιθετικό, επισημαίνοντας παράλληλα πως ό,τι και αν τελικά αποφασίσει, θα είναι δίπλα του!
Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε σήμερα (10/4) ο Τζόρντον Άιμπ, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μπρένταν Ρότζερς για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Λίβερπουλ και της Άστον Βίλα.
Είναι λαϊκή απαίτηση! Ένας από τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση για την νέα παρουσίαση της φανέλας της Λίβερπουλ διέκοψε προσωρινά την ομιλία του Ραχίμ Στέρλινγκ, ζητώντας του να ανανεώσει το συμβόλαιο με τους «κόκκινους» ώστε η νέα χρονιά να τον βρει και πάλι στο «Άνφιλντ».
Η Λίβερπουλ παρουσίασε τη φανέλα που θα φορούν οι παίκτες της στα εντός έδρας παιχνίδια τη σεζόν 2015/16!
Εκ νέου ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία του Μάριο Μπαλοτέλι από το ματς της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπλάκμπερν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ωστόσο ο Ιταλός, με μία φωτογραφία στο instagram, φρόντισε να γνωστοποιήσει πως ο λόγος που απουσίαζε, ήταν ο υψηλός πυρετός που είχε.
Τις πιθανότητες που έχει για να κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι τον Φελίπε Κουτίνιο, φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror». Μεγαλύτερες χρηματικές απολαβές το δέλεαρ για τον Βραζιλιάνο άσο.
Βλέποντας τα... μηδενικά στα ποσά με τα οποία αγωνίζονται πλέον οι ποδοσφαιριστές στην Πρέμιερ Λιγκ και με τους Στέρλινγκ και Χέντερσον να μην έχουν αποδεχθεί τα πλούσια συμβόλαια που τους προσφέρει η Λίβερπουλ, ο Χάρι Ρέντναπ ξέσπασε και εμμέσως τους χαρακτήρισε άπληστους!