Κλοπ: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»
Την ικανοποίησή του για τη νίκη (1-0) της Λίβερπουλ επί της Σουόνσι εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης.
Την ικανοποίησή του για τη νίκη (1-0) της Λίβερπουλ επί της Σουόνσι εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης.
Η μέρα που ο Τζόρνταν Χέντερσον έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο και ο Ντάνιελ Στάριτζ έκανε νέο come-back, δεν ήταν καθόλου εύκολη για τη Λίβερπουλ, αφού επικράτησε 1-0 της Σουόνσι στο «Άνφιλντ» με πολύ άγχος χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλνερ. Ελάχιστες τελικές, έδωσε δικαιώματα η ομάδα του Κλοπ.
«Κόκκινος» μονόλογος με... τυχερό δοκάρι και ημιτελείς ευκαιρίες είχε το πρώτο μέρος στο «Άνφιλντ», με τις Λίβερπουλ και Σουόνσι να μένουν στο 0-0.
Χωρίς τον Φιλίπε Κουτίνιο θα παραταχθεί κόντρα στην Σουόνσι η Λίβερπουλ, στην επίθεση της οποίας ξεκινάει ο Κρίστιαν Μπεντέκε. Στον πάγκο Ντάνιελ Στάριτζ και Τζόρνταν Χέντερσον. Δείτε τις συνθέσεις του αγώνα.
Εκεί που δεινοπάθησε πέρυσι, ξεκινώντας με ... πέντε γκολ στο κεφάλι το 2015, επιστρέφει η Τσέλσι στη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Η επαναφορά της Άρσεναλ στις νίκες στο πρωτάθλημα περνάει από την έδρα της Νόριτς, τη φετινή αγνώριστη Σουόνσι υποδέχεται η Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρομ στο Λονδίνο.
Ο Ντένις Τσερίσεφ πιέζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον δανεισμό του τον ερχόμενο Γενάρη και τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Έβερτον φημολογείται ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις, όντας έτοιμες να «χτυπήσουν».
Την άποψη πως ο Γιούργκεν Κλοπ χρειάζεται ακόμα χρόνο να δουλέψει στη Λίβερπουλ, ώστε οι «κόκκινοι» να μπορούν κάποια στιγμή να συμπεριληφθούν μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Γκάρι Μονκ.
Τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή απ'το να απολαμβάνει την εκτίμηση του προπονητή του; Ο Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε το… καπέλο στον Ρομπέρτο Φιρμίνο, χαρακτηρίζοντάς τον «ολοκληρωμένο» επιθετικό, ενώ παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι με τον καιρό ο Βραζιλιάνος θα γίνεται ακόμη πιο αποδοτικός!
Θρήνος στην οικογένεια της Λίβερπουλ μετά την είδηση ότι ο παλαίμαχος άσος της, Γκέρι Μπερν, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.
Καμία πρόθεση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν δεν έχει ο Κόλο Τουρέ, ο οποίος δήλωσε πως από τη στιγμή που αισθάνεται υγιείς και φρέσκος, υπολογίζει να παίξει ακόμα μία πενταετία!