Αρνήθηκε τις φήμες για Στάριτζ ο Μπίλιτς
Φήμες και μόνο φήμες είναι αυτές που αναφέρουν πως ο Ντάνιελ Στάριτζ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με τον Σλάβεν Μπίλιτς.
Φήμες και μόνο φήμες είναι αυτές που αναφέρουν πως ο Ντάνιελ Στάριτζ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με τον Σλάβεν Μπίλιτς.
Κριτική μεν, αλλά και χρόνο για να εξελίξουν το παιχνίδι τους και να βελτιωθούν. Αυτό ζήτησε ο Γιούργκεν Κλοπ για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ μετά το 3-0 επί της Έξετερ και την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.
Μια πολύ γλυκιά διακοπή στη ζωντανή σύνδεση του BT Sport με το «Άνφιλντ» έκανε η κορούλα του Μαμαντού Σακό μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Έξετερ, αφού ήθελε να βγει φωτογραφία με τον άλλοτε άσο των «κόκκινων», Στιβ ΜακΜάναμαν.
Άνθρωπο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, προκειμένου να μιλήσει με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον Άλεξ Τεϊξέιρα, έστειλε η Λίβερπουλ, που θέλει να πάρει στο «Άνφιλντ» τον Βραζιλιάνο επιθετικό!
Διόρθωσε τα κακώς κείμενα του πρώτου παιχνιδιού με την Έξετερ και στη ρεβάνς στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ επικράτησε 3-0 δίχως να ανεβάσει ταχύτητα, παίρνοντας, ως όφειλε, την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Απροπρόσωπο έβγαλαν τον Κλοπ οι πιτσιρικάδες, επιστροφή έπειτα από 619 ημέρες για Φλάναγκαν.
Η Σουόνσι ζήτησε τον Τζο Άλεν από τη Λίβερπουλ, κάτι περισσότερο από τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο, όμως η προσπάθεια των «κύκνων» βρήκε τοίχο...
Έπειτα από 18 μήνες ή διαφορετικά, 619 ημέρες (!) απουσίας λόγω συνεχών σοβαρών προβλημάτων στα γόνατα, ο Τζον Φλάναγκαν πραγματοποιεί τη μεγάλη επιστροφή του για τη Λίβερπουλ και βρίσκεται στον πάγκο για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Έξετερ!
Για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Άντρε Τερ Στέγκεν αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Λίβερπουλ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Don Balon».
Σε ανοιχτές συζητήσεις με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Αλβάρο Μοράτα βρίσκεται η Λίβερπουλ, βάσει δημοσιεύματος της «Gazzetta dello Sport»!
Απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κριστιάν Μπεντέκε έδειξε με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες, ότι ο Γερμανός δεν φαίνεται να... εκτιμά και πολύ τον Βέλγο στράικερ.