Η Λίβερπουλ έχασε έναν θρύλο!
Θρήνος στην οικογένεια της Λίβερπουλ μετά την είδηση ότι ο παλαίμαχος άσος της, Γκέρι Μπερν, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.
Θρήνος στην οικογένεια της Λίβερπουλ μετά την είδηση ότι ο παλαίμαχος άσος της, Γκέρι Μπερν, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.
Καμία πρόθεση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν δεν έχει ο Κόλο Τουρέ, ο οποίος δήλωσε πως από τη στιγμή που αισθάνεται υγιείς και φρέσκος, υπολογίζει να παίξει ακόμα μία πενταετία!
Η πρωτοπόρος και μεγάλη έκπληξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, Λέστερ, ξεκινάει έναν... Γολγοθά από τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σήμερα, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη της... βαρβάτη δοκιμασία! Καθόλου εύκολο παιχνίδι για τη Σίτι απέναντι στη Σαουθάμπτον, στο «Στάδιο του Φωτός» η Στόουκ.
Αν και φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να θέσει ένα χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Ντάνιελ Στάριτζ μετά και τον νέο τραυματισμό του, λέγοντας πως το μοναδικό που μπορεί να κάνει, είναι υπομονή...
Η ανάγκη της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ έχει φέρει και πάλι το όνομα του αμυντικού της Λίβερπουλ, Αλμπέρτο Μορένο, στη μεταγραφική της λίστα ενόψει Γενάρη, σύμφωνα με τη «Marca».
Σε λιγότερο από δύο μήνες, όπως εκτιμήθηκε ιατρικά, πιστεύει ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τη Λίβερπουλ, ο Μαμαντού Σακό.
Τα σημάδια του αντίκτυπου που έχει η δουλειά του Κλοπ στην ψυχολογία των παικτών της Λίβερπουλ έκαναν πάλι την εμφάνισή τους, αφού οι «κόκκινοι» γύρισαν το ματς με τη Μπορντό μέσα σε οχτώ λεπτά στο πρώτο ημίχρονο στο «Άνφιλντ» και με το τελικό 2-1 πέρασαν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ!
Μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά, η Λίβερπουλ έφερε τούμπα το ματς στο «Άνφιλντ» και προηγείται με σκορ 2-1 της Μπορντό!
Οι παίκτες της Μπορντό μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ» κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Σας ευχαριστούμε» και είχε τις σημαίες Αγγλίας και Γαλλίας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη από το Νησί στις δύσκολες στιγμές μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Εκτός αποστολής με νέο πρόβλημα ο Ντάνιελ Στάριτζ για τη Λίβερπουλ (!), βασικός φορ ο Κριστιάν Μπεντεκέ, με τους Τουρέ, Άλεν και Άιμπ να παίρνουν επίσης φανέλα βασικού σε αντίθεση με το πρόσφατο παιχνίδι στο «Etihad» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.