Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ 0-0 (Ημίχρονο)
Χωρίς ιδιαίτερα καλό θέαμα κύλησε το πρώτο μέρος στο «Μαδριγάλ» με τις Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ να μοιράζονται ευκαιρίες και εντυπώσεις.
Χωρίς ιδιαίτερα καλό θέαμα κύλησε το πρώτο μέρος στο «Μαδριγάλ» με τις Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ να μοιράζονται ευκαιρίες και εντυπώσεις.
Οι οπαδοί της Βιγιαρεάλ, όπως ήταν γνωστό, τίμησαν τη μνήμη των 96 αδικοχαμένων (επιτέλους και επισήμως) ψυχών με ένα απλό αλλά όμορφο πανό.
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, έπειτα από την επική πρόκριση εις βάρος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα προσπαθήσει να κάνει στην Ισπανία κόντρα στην Βιγιαρεάλ η Λίβερπουλ, που θα αγωνιστεί χωρίς καθαρό σέντερ φορ.
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως το ζήτημα με το ποσό που οφείλει να παραχωρήσει στη Μπέρνλι για την απόκτηση του Ντάνι Ινγκς είναι πλέον λήξαν, έπειτα από την εκτίμηση των τροφείων που έκανε η αρμόδια επιτροπή αποζημιώσεων για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Χαμένα τα είχε ο μεταφραστής της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ, έπειτα από μια μεγάλη απάντηση του Γερμανού τεχνικού των «κόκκινων».
Με πανό που θα κάνει την εμφάνισή του στο νότιο τμήμα του γηπέδου και θα γράφει «You'll never walk alone» θα τιμήσει και η Βιγιαρεάλ τη μνήμη των 96 αδικοχαμένων οπαδών της Λίβερπουλ από την τραγωδία του Χίλσμπορο.
Τις τελευταίες του ημέρες ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ φαίνεται πως διανύει ο Χοσέ Ενρίκε, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των αγγλικών Μέσων ότι αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με το δείγμα αντί-ντόπινγκ στο οποίο βρέθηκε θετικός ο Μαμαντου Σακό, η UEFA απέβαλλε προσωρινά τον αμυντικό της Λίβερπουλ για τις επόμενες 30 ημέρες!
Δεν θεωρούνται και «βόμβα» οι δηλώσεις του Χοσέ Ενρίκε, μέσω των οποίων εκτιμά ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λίβερπουλ.
Θέμα χρόνου ήταν να εμφανιστεί και δεύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ μετά από τη Λίβερπουλ που θα εντάξει στη λίστα της το όνομα του νεαρού άσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Κρίστιαν Πούλισιτς. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι.