Τέλος ο Σακό για Πάλας
Μαμαντού Σακό... τέλος για την Κρίσταλ Πάλας, με τους «αετούς» να στρέφονται πλέον σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της αμυντικής τους λειτουργίας.
Μαμαντού Σακό... τέλος για την Κρίσταλ Πάλας, με τους «αετούς» να στρέφονται πλέον σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της αμυντικής τους λειτουργίας.
Με 42 ημέρες να απομένουν για την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2017-18, οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου θα διασκορπιστούν σε ολόκληρη την υφήλιο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.
Στο «Άνφιλντ» επέστρεψε ο Μαμαντού Σακό, ο οποίος άρχισε ξανά τις προπονήσεις, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ίσως να ισοδυναμεί με παραμονή για τον ίδιο.
Σύμφωνα με σημερινά (29/6) δημοσιεύματα στην Αγγλία, η Λίβερπουλ επανέφερε στις βασικές της μεταγραφικές επιλογές τον Άντι Ρόμπερτσον της Χαλ.
Αποφασισμένη στο να ρίξει τις αξιώσεις της για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους αγοραστές για τον παίκτη, είναι την δεδομένη χρονική στιγμή η Λίβερπουλ.
Απομακρύνεται από τη Λίβερπουλ ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας «Bild», είναι κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην κινεζική Τιανζίν.
Διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Σεγί Ότζο φέρεται να έχει ξεκινήσει η Νιουκάστλ, σύμφωνα με την «Chronicle».
Ο Κρις Χιούτον προσπαθεί να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο την Μπράιτον εν όψει της ερχόμενης σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, και μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του αμυντικού της Λίβερπουλ Τζο Γκόμεζ.
Ακόμα μια νίκη των οικογενειών των θυμάτων του Χίλσμπορο, καθώς ενημερώθηκαν πως έξι άτομα κρίνονται υπεύθυνα για την εξέλιξη της τραγωδίας και έρχονται αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις!
Με την Εισαγγελική Αρχή του αγγλικού κράτους (Crown Prosecution Service) θα συνομιλήσουν συγγενείς των 96 θυμάτων του Χίλσμπορο, προκειμένου να καταστεί γνωστό σε αυτούς η απόφαση της πρώτης (CPS), όσον αφορά το αν θα απαγγελθούν τελικά κατηγορίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που φέρεται να υπέχουν ποινική ευθύνη για το συμβάν.