«Ανακοινώνει Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα»
Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ στη Μπαρτσελόνα σύμφωνα με πληροφορίες του «Bein Sports».
Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ στη Μπαρτσελόνα σύμφωνα με πληροφορίες του «Bein Sports».
Με νίκη και ακόμα μία καλή εμφάνιση ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε 3-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο Φιλίπε Κουτίνιο.
Ως την πιο οδυνηρή εμπειρία που έχει βιώσει ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου περιέγραψε ο αμυντικός της ομάδας, Ματς Χούμελς την «βαριά» εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ με σκορ 3-0.
Την ώρα που η φημολογία που θέλει τον Φελίπε Κουτίνιο να κατευθύνεται στη Μπαρτσελόνα «φουντώνει» καθημερινά, η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε πως ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, λόγω ενοχλήσεων στη μέση!
Κάθε εποχή με τις... εκπλήξεις της. Όπως λοιπόν είχαμε τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, έτσι λοιπόν και τα προηγούμενα χρόνια και για κάτι περισσότερο από έναν αιώνα, υπήρξαν μεταγραφές για τις οποίες έγινε ανάλογος «θόρυβος».
Έτοιμη να καταθέσει το ποσό των 15 εκ. λιρών στα ταμεία της Ρεν για την απόκτηση του αρχηγού της, Μπέντζαμιν Αντρέ, παρουσιάζεται από τα γαλλικά Μέσα, η Λίβερπουλ.
Πανέτοιμο φαίνεται ότι θα είναι το «Άνφιλντ» σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό χώρο, για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ στη νέα σεζόν...
Σοκ στη Λίβερπουλ με τον Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος θα χρειαστεί ν' απουσιάσει για «μερικούς μήνες», όπως ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ, δίχως να διευκρινίσει το διάστημα κατά το οποίο δεν θα έχει τον Άγγλο άσο διαθέσιμο!
Με χαρά εξέλαβε την κλήρωση των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ ο Γιούργκεν Κλοπ, δηλώνοντας πως από την πρώτη στιγμή ήθελε το γερμανικό εμπόδιο της Χόφενχαϊμ, η οποία και θα βρεθεί στο δρόμο της Λίβερπουλ με φόντο τους ομίλους της διοργάνωσης.
Ενθουσιασμένος στο άκουσμα της είδησης ότι η Λίβερπουλ θα βρεθεί στο δρόμο της Χόφενχαϊμ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, υποστηρίζοντας ότι… είχε προαίσθημα για την κλήρωση με τους «κόκκινους»!