Δίνει 40 εκ. για Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν η Λίβερπουλ!
Με τις… ευλογίες του Γιούργκεν Κλοπ, η Λίβεπουλ θα επιχειρήσει να κάνει δικό της τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, προσφέροντας πλέον στην Άρσεναλ το ποσό των 40 εκατομμυρίων λιρών!
Με τις… ευλογίες του Γιούργκεν Κλοπ, η Λίβεπουλ θα επιχειρήσει να κάνει δικό της τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, προσφέροντας πλέον στην Άρσεναλ το ποσό των 40 εκατομμυρίων λιρών!
Μπορεί να μην ήταν εκείνος ο σκόρερ του μεγάλου τελικού, αλλά η συμβολή του Ντόμινικ Σολάνκε στην πορεία της Αγγλίας μέχρι και την κατάκτηση του Μουντιάλ κ-20 στη Νότια Κορέα, του έδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου της διοργάνωσης. Στον Φρέντι Γούντμαν το «Golden Glove».
Μία ύστατη προσπάθεια να αποτρέψει τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν από το να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Άρσεναλ, υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί της, αναμένεται να κάνει η Λίβερπουλ.
Με μια ανάρτησή του στο Twitter θέλησε να σχολιάσει ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ την πορεία των συζητήσεων ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρόμα με αντικείμενο τη μεταγραφή του Αιγύπτιου άσου στους «reds».
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αναμένεται να δώσουν τη δική τους «μάχη» για το ποια θα καταφέρει να εξασφαλίσει την υπογραφή του αστέρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γκέλσον Μάρτινς.
Νέα τηλεοπτική συμφωνία με στόχο την ελκυστικότητα και την εισοδηματική επέκταση του αγγλικού ποδοσφαίρου στην Ήπειρο της Ασίας προγραμματίζουν οι άνθρωποι της Πρέμιερ Λιγκ.
Τον Εμρέ Μορ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ φέρεται να έχει βάλει στο μάτι ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αναζητά λύσεις για τη στελέχωση των επιθετικών άκρων της Λίβερπουλ.
Παρελθόν από τη Λίβερπουλ θα αποτελέσει σύντομα ο Λούκας Λέιβα, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Γκρέμιο.
Στην πορεία που διαγράφει μέχρι στιγμής η εθνική ομάδα της Αγγλίας κάτω των 20, ο επιθετικός Ντόμινικ Σολάνκε είναι αυτός που δικαιολογημένα έχει «τραβήξει» πάνω του τα φώτα, ανεβάζοντας παράλληλα απότομα τις προσδοκίες για το μέλλον και τη νέα του ομάδα…
Πιο δύσκολο θα είναι πλέον να μπει ένας υποψήφιος επενδυτής σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, με τους 20 συλλόγους να ψηφίζουν ομόφωνα να αλλάξουν οι κανονισμοί περί νέας ιδιοκτησίας.