Ο Νασρί προειδοποιεί...
Ως μήνυμα για τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου αντιμετώπισε ο Σαμίρ Νασρί τη σπουδαία νίκη της Μάντσεστερ Σίτι σε βάρος της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ.
Ως μήνυμα για τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου αντιμετώπισε ο Σαμίρ Νασρί τη σπουδαία νίκη της Μάντσεστερ Σίτι σε βάρος της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ.
Προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του και να τους υπενθυμίσει ότι η σεζόν ακόμα έχει δρόμο επιχείρησε ο Νεμάνια Βίντιτς.
Σίγουρος πως κανείς από τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα αφήσει να τον πάρει από κάτω η βαριά ήττα από τη Σίτι (4-1) εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του θα βρει τα ψυχικά αποθέματα να κάνει την αντεπίθεσή της!
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν επαναπαύεται στη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι επί της συμπολίτισσας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως ξεκαθάρισε μετά το ματς, στόχος της Σίτι είναι να παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένη!
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι της πόλης του Μάντσεστερ, η Σίτι και η νίκη της εκτός από τους υπέρ της τρεις βαθμούς…«χάρισε» στον Ντέιβιντ Μόγιες την πρώτη του κρίση προς διαχείριση στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Αν δεν σφυρίξει, τίποτα δεν τελειώνει! Η τρομερή έμπνευση του Παουλίνιο με το «τακούνι» λύτρωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων την Τότεναμ, χαρίζοντας της σπουδαία νίκη επί της Κάρντιφ εκτός έδρας (1-0)!
Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ντέρμπι του Μάντσεστερ έγινε ο Γουέιν Ρούνεϊ με το γκολ που πέτυχε στην ήττα (4-1) της Γιουνάιτεντ από τη Σίτι στο «Etihad» για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Σε ένα μεγάλο πάρτι με τέσσερα γκολ και απόλυτη επιβολή επί της «μισητής» συμπολίτισσας μετέτρεψε η Σίτι το ντέρμπι του Μάντσεστερ, αφού «πάτησε» τη Γιουνάιτεντ και την άφησε να… μαζεύει τα κομμάτια της μετά το 4-1 στο «Etihad» για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!
Εντυπωσιασμένος με τις εμφανίσεις του Μεσούτ Εζίλ, αλλά κυρίως με την εξαιρετική συνεργασία που έχει με τους συμπαίκτες του εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ!
Στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων επέστρεψε η Γουίγκαν, που νίκησε 2-0 την Ίπσουιτς εντός έδρας και ανέβηκε στην 11η θέση της Τσάμπιονσιπ!