Αζάρ: «Να φτάσω τους Μέσι-Ρονάλντο»
Υψηλές φιλοδοξίες για την καριέρα του έχει ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος ευελπιστεί πως μέσα από την θητεία του στην Τσέλσι θα καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Υψηλές φιλοδοξίες για την καριέρα του έχει ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος ευελπιστεί πως μέσα από την θητεία του στην Τσέλσι θα καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Αν και ο Σαμ Άλαρνταϊς είπε «μεταγραφές τέλος», η Γουέστ Χαμ θα κάνει προσπάθεια για την απόκτηση τον Ντάνι Οσβάλντο με τη μορφή δανεισμού από τη Σαουθάμπτον θέλοντας να εκμεταλλευτεί το βαρύ κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στον παίκτη και τον σύλλογο.
Η Σάντερλαντ εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο, προτού λήξει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος. Αισιοδοξούν οι Άγγλοι ότι θα προλάβουν τη διορία και θα ανακοινώσουν εντός των επόμενων ημερών τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού.
Πιθανές λύσεις για την ενίσχυση της Μίντλεσμπρο συνεχίζει να αναζητά ο προπονητής της, Άιτορ Καράνκα.
Άμεση κίνηση για την απόκτηση του Γιοάν Γκουρκίφ από τη Λυών θα κάνει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα η Άρσεναλ, με τους ανθρώπους των Λονδρέζων να είναι αισιόδοξοι για την αίσια ολοκλήρωση του «deal», πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου!
Είναι πλέον οριστικό! Ο Μίκαελ Εσιέν ανήκει και επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι το καλοκαίρι του 2015 στο δυναμικό της Μίλαν! «Έπρεπε να του δείξουμε σεβασμό, αφήνοντάς τον να φύγει», δήλωσε ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του στην Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο!
Μεταγραφές τέλος για τη Γουέστ Χαμ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να δηλώνει πως του αρκεί η απόκτηση των Αντόνιο Νοτσερίνο και Μάρκο Μποριέλο.
Πολλές είναι οι πιθανότητες επιστροφής στην Ελλάδα για τον νεαρό άσο της Έβερτον, Απόστολο Βέλλιο, με την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του και να κάνει κίνηση πριν το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport Direct News».
Κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Φούλαμ σχεδόν έως το 2018 βρέθηκε ο Στίβεν Ντεφούρ της Πόρτο, με τη μεταγραφή να βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά να χαλάει την τελευταία στιγμή!
Μπορεί τα δημοσιεύματα να θεωρούν σχεδόν τελειωμένη τη μεταγραφή του Τζούλιαν Ντράξλερ από τη Σάλκε στην Άρσεναλ, ωστόσο ο γενικός διευθυντής των Γερμανών, Χορστ Χελντ, τόνισε πως δεν υπάρχει επαφή με καμία ομάδα για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.