Τούρκικο ενδιαφέρον για Λάρσον
Στο στόχαστρο των μεγαλύτερων τούρκικων συλλόγων βρίσκεται ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο άσος της Σάντερλαντ, Σεμπάστιαν Λάρσον, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports».
Στο στόχαστρο των μεγαλύτερων τούρκικων συλλόγων βρίσκεται ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο άσος της Σάντερλαντ, Σεμπάστιαν Λάρσον, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports».
Στο προπονητικό τιμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπεριλήφθηκε ο Πολ Σκόουλς, μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας, ότι ο Ράιαν Γκιγκς θα αποτελέσει τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» μέχρι νεοτέρας.
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Σόλα Αμεόμπι η συμμετοχή του σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της Νιούκαστλ, με «φόντο» το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα».
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κόνορ Γουίκαμ ο αμυντικός της Σάντερλαντ, Γουές Μπράουν, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ο νεαρός φορ να συνεχίσει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Ντιέγκο Κόστα φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τσέλσι, οι οπαδοί των «μπλε» φώναζαν «θα σε δούμε την επόμενη χρονιά», με τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης να... ανταποκρίνεται, χαιρετώντας τους!
Να κρατήσει τον Λασινά Τραορέ στο ρόστερ της Έβερτον και για την επόμενη σεζόν, θα επιδιώξει ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος θέλει τέσσερις επιθετικούς σε περίπτωση που η ομάδα του αγωνιστεί στην Ευρώπη.
Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Ζοσέ Μουρίνιο την Τσέλσι στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λίβερπουλ, μίας και τρεις μέρες αργότερα οι «μπλε» κοντράρονται με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. «Καρφιά» στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Πορτογάλο.
Την άποψη ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει να γίνει ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο παλαίμαχος Ολλανδός άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιαν Ρόι.
Πεπεισμένος ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου, τονίζοντας παράλληλα ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα παλέψει μέχρι τέλους για το τρόπαιο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα.
Έντονη ήταν η δυσανασχέτηση του Ντέιβιντ Μόγιες για την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πιστεύοντας πως έπρεπε να του δοθεί περισσότερος χρόνος για να χτίσει μία αξιόλογη ομάδα στο «Ολντ Τράφορντ».