«Όλα καλά... μέχρι που μπήκα τερματοφύλακας»!
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Χάρι Κέιν το γεγονός ότι έκατσε κάτω από τα δοκάρια της Τότεναμ μετά την αποβολή του Ούγκο Γιορίς, δεχόμενος στη συνέχεια ένα φαινομενικά αστείο γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης.
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Χάρι Κέιν το γεγονός ότι έκατσε κάτω από τα δοκάρια της Τότεναμ μετά την αποβολή του Ούγκο Γιορίς, δεχόμενος στη συνέχεια ένα φαινομενικά αστείο γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης.
Επιμένει και... περιμένει! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για να εντάξει στο δυναμικό της τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, με τα τουρκικά Μέσα να αναφέρουν πως οι πιθανότητες επίτευξης του «deal» είναι πλέον πολύ περισσότερες σε σχέση με το παρελθόν!
Παίκτης της Σάντερλαντ για τουλάχιστον μέχρι το 2017 θα είναι ο νεαρός αμυντικός Τομ Μπίντλινγκ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τις «μαυρόγατες».
Η ένταση, το πάθος και γενικότερα τα έντονα συναισθήματα που... συνοδεύουν τα μεγάλα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος εξιτάρουν τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος φάνηκε να περιμένει πως και πως το ντέρμπι με την Τσέλσι.
Την απόφαση να επιδοτήσει τους οπαδούς της Τσέλσι που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στο «Μπριτάνια» για το ματς κόντρα στη Στόουκ στις 22 Δεκεμβρίου, πήραν στην Τσέλσι. Μείωση στην τιμή των εισιτηρίων και στα ΜΜΜ θα κάνουν οι «μπλε».
Μιλώντας στο «Sky Sports», ο άσος της Σέλτικ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, φαίνεται πως... απορρίπτει προς το παρών το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην Άρσεναλ, τονίζοντας πως δεν έχει τάσεις φυγής από τους «Κέλτες».
«Πόθος» αρκετών μεγάλων συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ, φαίνεται πως είναι ο άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Καρίμ Μπελαραμπί, ο οποίος τη φετινή σεζόν κάνει... θαύματα με τις «ασπιρίνες».
Τον αντικαταστάτη του Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, ψάχνουν στη Λίβερπουλ, με το όνομα του αμυντικού της Μίλαν, Ιγκνάσιο Αμπάτε, να βρίσκεται στη λίστα του Μπρένταν Ρότζερς.
Σε μία ομάδα του MLS είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του από τον ερχόμενο Γενάρη ο Άσλεϊ Κόουλ, με τον προπονητή της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, να μην έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Άγγλο μπακ.
«Μέλι» έσταξε για τους οπαδούς της Έβερτον ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μετά τη στήριξη τους σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας, αυτή τη φορά στη Γαλλία για το ματς με τη Λιλ, αν και έγινε με... επεισοδιακό τρόπο.