Αλλαγή δεδομένων με Μπεντ
Το ενδεχόμενο να προταθεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ντάρεν Μπεντ, εξετάζει ο τεχνικός της Άστον Βίλα, τιμ Σέργουντ.
Το ενδεχόμενο να προταθεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ντάρεν Μπεντ, εξετάζει ο τεχνικός της Άστον Βίλα, τιμ Σέργουντ.
Ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον του εμφανίστηκε ο αμυντικός της Γουέστ Μπρομ, Γιόνας Όλσον.
Προειδοποίηση προς τη Λίβερπουλ ότι η Τσέλσι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εμφανιστεί αδιάφορη στο μεταξύ τους ντέρμπι την προσεχή Κυριακή, έστειλε ο Πετρ Τσεχ.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αν και δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα του μέλλοντος του Γιάγια Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι, αστειεύθηκε ερωτηθείς για τα γενέθλια του Ιβοριανού που πλησιάζουν και έχοντας ενημερωθεί για όσα συνέβησαν πέρυσι, τόνισε ότι φέτος θα του ετοιμάσει τούρτα γενεθλίων η ομάδα!
Θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει στην Άρσεναλ και την επόμενη σεζόν, ανερξάτητα από την κατάληξη των συζητήσεων με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο, φαίνεται να είναι ο Θίο Γουόλκοτ σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ!
Ο Μάσιμο Τσελίνο πήρε την έγκριση από τη διοργανώτρια αρχή της Football League για να επιστρέψει στα κοινά της Λιντς, αποδεικνύοντας ότι πλέον είναι «καθαρός» και δεν έχει εκκρεμότητες με το νόμο, έπειτα από τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής.
Δεν θα πει ποτέ στους ποδοσφαιριστές του «μπείτε στο γήπεδο και κάνετε ό,τι θέλετε», ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως πλέον απολαμβάνει την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δίχως να... καίγεται ιδιαίτερα για τα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν.
Με δεδομένο πως ο Ντάνιελ Στάριτζ θα επιστρέψει – καλώς εχόντων των πραγμάτων – τον Οκτώβριο, με αβέβαιο το μέλλον του Ραχίμ Στέρλινγκ και την παραμικρή αξιοπιστία από τους επιθετικούς που υπάρχουν στο ρόστερ της μαζι με τον Μάριο Μπαλοτέλι, η Λίβερπουλ βγαίνει άμεσα στην αγορά για επιθετικό.
Ο λόγος της επισημοποίησης της συμφωνίας με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, δεν ήταν άλλος από τις προθέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν να μπει σφήνα στην υπόθεση και γι' αυτό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσαν να κάνουν δικό τους τον Ολλανδό εξτρέμ.
Μια ακόμα θέση άνοιξε στην Πρέμιερ για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της βαθμολογίας για το Fair-Play! «Μάχη» Γουέστ Χαμ με Έβερτον για να βρεθούν μέσα στο καλοκαίρι στον πρώτο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.