Θέλει να… ξεμπερδεύει από το πρώτο ματς η Σίτι!
Η ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται απόψε (21:45) τη Μπρίστολ Σίτι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.
Η ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται απόψε (21:45) τη Μπρίστολ Σίτι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.
Σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει υπάρξει καμία επαφή ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ για τον Αλέξις Σάντσες!
Μια φωτογραφία με τα νυχτοπερπατήματα του Άλεξ Ιγουόμπι, μία ημέρα πριν τον αποκλεισμό από της Άρσεναλ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει φέρει σε δύσκολη θέση το νεαρό άσο των «κανονιέρηδων».
Ο Φιλίπε Κουτίνιο φρόντισε να αποχαιρετήσει τη Λίβερπουλ και τον κόσμο της στέλνοντας ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο Νησί περί οριστικής συμφωνίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Αλέξις Σάντσες.
Στο πρώτο αγγλικό παιχνίδι στο οποίο υπήρχε η δυνατότητα της χρήσης του VAR, η Μπράιτον πήρε την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας επί της Κρίσταλ Πάλας, επικρατώντας στο ντέρμπι του «Μ23» με σκορ 2-1 χάρη σε ένα γκολ προς το φινάλε της αναμέτρησης.
Μια ατάκα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν αρκετή για να κάνει την φημολογία γύρω από το όνομα του Τόμας Λεμάρ και τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την Λίβερπουλ να φουντώσουν και πάλι.
Την ώρα που η υπόλοιπη αποστολή της Λίβερπουλ έφευγε για Ντουμπάι για την προετοιμασία που κάνουν αρκετές αγγλικές ομάδες στην μέση της σεζόν σε θερμότερα κλίματα, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πήρε την εντυπωσιακή σύζυγό του, Λαρίσα Περέιρα, και έκαναν μια στάση στην Κύπρο.
Στον Αΐτορ Καράνκα θα δώσει τα κλειδιά της ομάδας η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, με έγκυρο Μαδριλένο δημοσιογράφο να συμμερίζεται τα ρεπορτάζ των αγγλικών Μέσων.
Στην ήττα που σήμανε τον αποκλεισμό της Στόουκ από την Κόβεντρι στο Κύπελλο Αγγλίας στάθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τζακ Μπάτλαντ.