Νιούκαστλ-Γουλβς 1-1 (Ημίχρονο)
Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του St James’ Park ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Γουλβς για την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του St James’ Park ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Γουλβς για την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Με αίματα γέμισε το παπούτσι του Λούκας Πέρεθ από τραυματισμό που αποκόμισε ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ στο Σαββατιάτικο (8.12) ματς με την Κρίσταλ Πάλας.
Δείτε τις συνθέσεις για το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτό ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Γουλβς.
Χειραψία με μέλος του τεχνικού επιτελείου της Τσέλσι αρνήθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που αρχικά έδωσε το χέρι του αλλά στην συνέχεια το τράβηξε αμέσως.
Μαζί με το γύρισμα στον Καντέ και την εκτέλεση του κόρνερ για το κεφάλι του Νταβίντ Λουίζ στα γκολ της νίκης (2-0) της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι, ο Εντέν Αζάρ μετράει από τη 16η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, τις διπλάσιες ασίστ από πέρυσι!
Προειδοποίηση για τη Λίβερπουλ ήταν τα λόγια του Κάρλο Αντσελότι για την επιθετική διάθεση με την οποία θα παρουσιαστεί η Νάπολι στο Άνφιλντ, το βράδυ της Τρίτης στο παιχνίδι – τελικό για την πρόκριση στους «16» του Champions League.
Έναν χαφ που παρά τη νεαρή του ηλικία συμπεριφέρεται σαν πολύπειρος ποδοσφαιριστής και έχει αυτοπεποίθηση που... προκαλεί τον αντίπαλο, βλέπει στο πρόσωπο του Ματέο Γκεντουζί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τονίζοντας πως είναι θα ήθελε πολύ να παίξει απέναντί του γιατί η ποιότητα και ο χαρακτήρας που βγάζει ο μέσος της Άρσεναλ... του τη δίνει στα νεύρα!
Σε έναν από τους τοίχους των κτιρίων στο Baltic Triangle του Λίβερπουλ όπου ... κυριαρχούν οι τέχνες, βρίσκεται πλέον κι ένα πολύ ωραίο γκράφιτι για τον Γιούργκεν Κλοπ.
Δεν είναι πλέον εκείνος που θα σταματήσει κάθε αντίπαλη επίθεση. Δεν είναι πρώτος σε τάκλιν, ούτε σε μαρκαρίσματα, ούτε κάνει τη δουλειά που τον έκανε πολύτιμο εργαλείο το 2016 στη Λέστερ και που συνέχισε να κάνει στην προ-Σάρι εποχή της Τσέλσι. Ο Ιταλός κόουτς έχει άλλες βλέψεις και έχει αλλάξει παντελώς το παιχνίδι του πιο συμπαθητικού ποδοσφαιριστή στον κόσμο...
Ξέσπασε κατά του αγγλικού Τύπου και των Media της χώρας γενικότερα ο Ραχίμ Στέρλινγκ, αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται εν γένει οι μαύροι ποδοσφαιριστές, λίγο μετά την με ρατσιστική επίθεση προς το πρόσωπο του στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι στο Λονδίνο!