Πάρτι οπαδών της Λίβερπουλ έξω από το «Έμιρεϊτς»! (vid)
Με το -1 από την κορυφή και τον τρόπο με τον οποίο η Λίβερπουλ πέρασε από το «Έμιρεϊτς», ο κόσμος των «κόκκινων» έμεινε να το γιορτάζει έξω από το γήπεδο της Άρσεναλ, το βράδυ της Πέμπτης.
Με το -1 από την κορυφή και τον τρόπο με τον οποίο η Λίβερπουλ πέρασε από το «Έμιρεϊτς», ο κόσμος των «κόκκινων» έμεινε να το γιορτάζει έξω από το γήπεδο της Άρσεναλ, το βράδυ της Πέμπτης.
Μετά τη νίκη της Άρσεναλ, ο Τιάγκο είχε όρεξη για χαβαλέ, λέγοντας πως δεν γνωρίζει πως ο Άντι Ρόμπερτσον αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης αφού ο Ισπανός παραλίγο να μοιράσει δύο ασίστ, αστειευόμενος για το λάθος που έκανε που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε γκολ των «κανονιέρηδων».
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο της στιγμής που φαίνεται σαν τα πάντα να σταματούν και ν' ακολουθεί η έκρηξη χαράς και συναισθημάτων, είναι αυτό που μοιράστηκε η Πρέμιερ με τον κόσμο του διαδικτύου. Οπαδοί και πάγκος σε απόλυτη σιωπή βλέποντας να εξελίσσεται η φάση του δεύτερου γκολ (2-1) απέναντι στη Νόριτς στις καθυστερήσεις, για να έρθει η... παράνοια!
Πελατειακές έχουν γίνει οι σχέσεις του Ζότα με τη Λίβερπουλ από τότε που ο Πορτογάλος μετακόμισε στο Άνφιλντ, έχοντας σκοράρει επτά τέρματα στις επτά αναμετρήσεις που έχει αντιμετωπίσει τους «κανονιέρηδες» σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε για ακόμη μία φορά απέναντι στην «αγαπημένη» του Άρσεναλ και έτρεξε να πανηγυρίσει το τέρμα του στην αγκαλιά των φίλων της Λίβερπουλ που είχαν ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο, αποδεικνύοντας πόσο πολύ θέλει να φέρει το πρωτάθλημα στο Άνφιλντ.
Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεσπάθωσε κατά όσων τα βάζουν με τον Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ και μετά τη δουλειά που έκανε ο Άγγλος κόντρα στον Μαρτινέλι, ο Γερμανός ανέφερε ότι θα πρέπει να σταματήσει η αρνητική κριτική προς τον ΤΑΑ.
Με τον Ζότα να συνεχίζει την παράδοσή του στο «Έμιρεϊτς» και τον Φιρμίνο να βρίσκει δίχτυα με την είσοδό του στο ματς, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 2-0 της Άρσεναλ και... έβαλε φωτιά στην Πρέμιερ Λιγκ! Στο -1 από την πρωτοπόρο Σίτι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, υπάρχει και ραντεβού στο «Etihad» στο πρόγραμμα, υπεροχή των «κόκκινων» στη διαφορά τερμάτων αυτή τη στιγμή!
Όσα κι αν είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Τσέλσι θα παλεύει πάντα στο γήπεδο και αυτό έκανε απέναντι στη Λιλ ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ και κερδίζοντας την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας με 2-1 των «Λιλουά». Οι «μπλε» του Τούχελ βρέθηκαν να χάνουν από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιλμάζ, όμως οι Πούλισικ και Αθπιλικουέτα ανέτρεψαν την κατάσταση και με συνολικό σκορ 4-1, οι Λονδρέζοι θα βρεθούν στην κλήρωση της Νιόν.
Ο Πολ Πογκμπά γνωστοποίησε ότι ληστές μπήκαν στο σπίτι του το βράδυ της Τρίτης, τη στιγμή που τα παιδιά του βρίσκονταν μόνα τους εκεί, αφού ο Γάλλος αγωνιζόταν απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και η σύζυγός του ήταν στο γήπεδο!
Ο Χάρι Κέιν έκανε το 2-0 στο 57ο λεπτό, «διπλασιάζοντας» το προβάδισμα της ομάδας του και η σεμνή τελετή στο «Άμεξ» έλαβε τέλος από νωρίς, καθώς ο Άγγλος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League σε εκτός έδρας αναμετρήσεις!