Έχασε η Βίλα
Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Άστον Βίλα στη φιλική αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Μποέμιανς. Οι «χωριάτες» παρότι αγωνίστηκαν με αρκετούς βασικούς, δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία από τους σαφώς πιο έτοιμους Ιρλανδούς.
Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Άστον Βίλα στη φιλική αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Μποέμιανς. Οι «χωριάτες» παρότι αγωνίστηκαν με αρκετούς βασικούς, δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία από τους σαφώς πιο έτοιμους Ιρλανδούς.
Στη 1 Αυγούστου κλείνει τα 40 του χρόνια και όμως ετοιμάζεται για μια ακόμα μεταγραφή στην καριέρα του. Ο λόγος για τον διεθνή Άγγλο τερματοφύλακα, Ντέιβιντ Τζέιμς, οποίος ετοιμάζεται να… ξενιτευτεί για πρώτη φορά, υπογράφοντας στη Σέλτικ.
Τον Σον Ράιτ Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι, φέρεται να έχει βάλει στο «μάτι», ο Χάρι Ρέντναπ. Ο προπονητής της Τότεναμ θέλει να ενισχύσει την ομάδα του ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ και ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση του για τον διεθνή εξτρέμ.
Ο Νεμάνια Βίντιτς έβαλε οριστικά τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με την ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τα επόμενα τρία χρόνια.
Τον Γκρέγκ Μπέλαμι της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει στην κορυφή της λίστας του ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ και ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτησή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mirror».
Ο Βεντράν Τσόρλουκα, έχοντας την εμπειρία της προηγούμενης συμμετοχής του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλησε να προειδοποιήσει τους συμπαίκτες του για τους κινδύνους που κρύβουν οι προκριματικοί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μετά τον Μίλνερ που οδεύει στη Μάντσεστερ Σίτι, η Άστον Βίλα είναι πολύ πιθανό να χάσει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mirror», η Τότεναμ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την αγορά του Άσλεϊ Γιάνγκ.
Το έχει πάρει απόφαση ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, ότι η Μάντσεστερ Σίτι με την οικονομική της πολιτική αργά η γρήγορα θα πάρει τα σκήπτρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό όμως που δεν μπορεί να καταλάβει είναι τη συμπεριφορά των φιλάθλων.
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 10εκ λιρών για την απόκτηση του Περ Μερτεζάκερ φέρεται η Άρσεναλ σύμφωνα με τη «Daily Star», σε περίπτωση που ναυαγήσει οριστικά η περίπτωση Γιαγκέλκα.
Ως όνειρο χαρακτήρισε ο Ρικάρντο Καρβάλιο με δηλώσεις του στην «AS», την ενδεχόμενη περίπτωση που θα τον έβρισκε του χρόνου κάτοικο Μαδρίτης υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.