Ανανέωσε ο Κουντιτσίνι
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κάρλο Κουντιτσίνι για έναν χρόνο ακόμη, ανακοίνωσε η Τότεναμ και μάλιστα… με περηφάνια, όπως αναφέρει και η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης των «σπιρουνιών»!
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κάρλο Κουντιτσίνι για έναν χρόνο ακόμη, ανακοίνωσε η Τότεναμ και μάλιστα… με περηφάνια, όπως αναφέρει και η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης των «σπιρουνιών»!
Ποδοσφαιρικό σεβασμό από τη Μπαρτσελόνα ζήτησε ο Νεμάνια Βίντιτς. Ο διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστήριξε ότι δεν τον ενοχλεί το γεγονός πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν τον τίτλο του φαβορί στον Σαββατιάτικο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι άξια υποτίμησης.
Η ερώτηση του Ρομπ Χάρις, δημοσιογράφου του «Associated Press» σχετικά με την απουσία του Ράιαν Γκιγκς από την σημερινή προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξόργισε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Δείτε την αντίδραση του Σκωτσέζου τεχνικού!
«Ζεστός» στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τη Γουέστ Μπρομ εμφανίζεται ο Πίτερ Οντεμβίγκε. Το συμβόλαιο του ταλαντούχου επιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2012 ωστόσο ο Νιγηριανός άσος είναι έτοιμος να συζητήσει με την ομάδα του για την πρόωρη ανανέωση του.
Την άποψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ πιο επικίνδυνη χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή της εξέφρασαν τρεις από τους αστέρες της Μπαρτσελόνα, οι Ντάνι Άλβες, Σέρχιο Μπουσκέτς και Νταβίντ Βίγια.
Το… ταπεραμέντο του είναι τέτοιο μεσογειακού τύπου. Ο Ρίο Φέρντιναντ δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του, κάτι που όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος, ισχύει και όταν οδηγεί!
Καμία πιθανότητα δεν δίνει ο Ράφα Μπενίτεθ στο ενδεχόμενο να εργαστεί στην εθνική ομάδα της Τουρκίας. Ο Ισπανός τεχνικός θεωρείται ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γκους Χίντινγκ στον πάγκο των Τούρκων, ωστόσο εμφανίζεται κάθετα αρνητικός.
Τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το φιλικό της Ρέιντζερς με την Τσέλσι, όπως ανακοινώθηκε από την σκωτσέζικη ομάδα.
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του Κάρλος Κουεγιάρ, το μεσημέρι της Τρίτης. Ο έμπειρος αμυντικός της Άστον Βίλα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την έναρξη της νέας περιόδου.
Εκεί που οι άλλοι σταματούν, ο Χαβιέ Ερνάντες συνεχίζει. Ο Μεξικανός επιθετικός θα αγωνίζεται έως τα τέλη Ιουνίου, σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του φτάσει στον τελικό του Γκολντ Καπ.