Πάρντιου: «Επιτέλους γκολ»!
Ανακουφισμένος μετά τη νίκη (1-0) επί της Άστον Βίλα και το πρώτο γκολ της ομάδας του έπειτα από τις 18 Ιανουαρίου (!) εμφανίστηκε ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου!
Ανακουφισμένος μετά τη νίκη (1-0) επί της Άστον Βίλα και το πρώτο γκολ της ομάδας του έπειτα από τις 18 Ιανουαρίου (!) εμφανίστηκε ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου!
Στην μεγάλη σημασία της νίκης που πέτυχε η Νόριτς, στάθηκε ο πρωταγωνιστής του αγώνα κόντρα στην Τότεναμ, Ρόμπερτ Σνόντγκρας.
Επέστρεψε μετά την τιμωρία τριών αγωνιστικών και ο Λοίκ Ρεμί χάρισε το τρίποντο στη Νιούκαστλ με το 1-0 κόντρα στην Άστον Βίλα. Κι αν μη τι άλλο δήλωσε πως περιμένε πώς και πώς την επάνοδό του στα γήπεδα.
Η αντίδραση, μέσω μιας σημαντικής νίκης και της κατάκτησης των τριών βαθμών ήταν αναγκαία στη Νόριτς και οι παίκτες του Κρις Χιούτον τα κατάφεραν, επικρατώντας 1-0 της Τότεναμ για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στο «Κάροου Ρόουντ»!
Εισήγηση για την ακύρωση του ταξιδιού προετοιμασίας της Κάρντιφ στο Αμπού Ντάμπι έκανε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Ο Μπρένταν Ρότζερς συνεχίζει να μην... μιλάει για πρωτάθλημα! Ο προπονητής της Λίβερπουλ, μετά τη νίκη επί της Σουόνσι (4-3) έκανε ειδική μνεία στο πολύ καλό επιθετικό ποδόσφαιρο της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως ο τίτλος... αφορά άλλες ομάδες.
Στο 0-0, χωρίς να δημιουργήσουν κάποια πολύ καλή ευκαιρία, έμειναν οι Νόριτς και Τότεναμ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Κάροου Ρόουντ» για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Την άποψη ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά που του πρόσφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, εξέφρασε ο Πατρίς Εβρά.
Ένα γκολ του Λόικ Ρεμί στις καθυστερήσεις άλλαξε τα πάντα για την Νιούκαστλ! Η ομάδα του Πάρντιου δυσκολεύτηκε πάρα πολύ αλλά τελικά επικράτησε 1-0 της Άστον Βίλα και έβαλε τέλος σε ένα κακό σερί αποτελεσμάτων.
Κανείς δεν είπε πως της αρέσει, αλλά ακόμη και όταν το πράγμα στραβώνει, η Λίβερπουλ ξέρει να βρίσκει λύσεις. Το έκανε με την Φούλαμ πριν από μία εβδομάδα, το έκανε και κόντρα στην Σουόνσι, της οποίας επιβλήθηκε με 4-3 στο «Άνφιλντ» χάρη τέρματα των Στάριτζ και Χέντερσον παραμένοντας σε πλεονεκτική θέση για την τετράδα.