Μόνο η Άρσεναλ για Εζίλ
Αποκλειστικά και μόνο το ιατρικό τιμ της Άρσεναλ θα αναλάβει την αποκατάσταση του Μεσούτ Εζίλ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γερμανού, ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για περίπου τρεις μήνες.
Αποκλειστικά και μόνο το ιατρικό τιμ της Άρσεναλ θα αναλάβει την αποκατάσταση του Μεσούτ Εζίλ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γερμανού, ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για περίπου τρεις μήνες.
Δικαιωμένος από την επιλογή του να χρίσει τον Γουέιν Ρούνεί αρχηγό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, δηλώνει ο Ρόι Χότζον, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εύκολη νίκη (5-0) επί του Σαν Μαρίνο.
Νέο συμβόλαιο στον Τάιλερ Μπλάκετ, μετά τις θετικότατες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, είναι έτοιμη να προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυξάνοντας κατά πολύ τις εβδομαδιαίες αποδοχές του.
Απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί στο ματς της εθνικής Βελγίου κόντρα στην Ανδόρα, είναι ο Τιμπό Κουρτουά, μόλις πέντε μέρες μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άρσεναλ.
Τι και αν άγγιξε τη μπάλα μόλις 19 φορές; Τι και αν ο Τζακ Γουίλσιρ ήταν ο πραγματικός διακριθέντας της αναμέτρησης; Οι φίλαθλοι της εθνικής Αγγλίας, με αρκετή δόση... χιούμορ, ψήφισαν τον Τζο Χαρτ, ως τον καλύτερο παίκτη του ματς με το Σαν Μαρίνο!
Το γκολ του Φιλ Γιαγκέλκα στο 25ο λεπτό και η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουέιν Ρούνεϊ στο 43' έχουν βάλει μπροστά στο σκορ την Αγγλία απέναντι στο Σαν Μαρίνο στο "Γουέμπλεϊ".
Με πρόστιμο 750 λιρών τιμωρήθηκε ο προπονητής της Κόβεντρι, Στίβεν Πρέσλεϊ, για σχόλια που έκανε πριν το παιχνίδι κόντρα στην Πρέστον τον προηγούμενου μήνα.
Την επιστροφή του στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Έβερτον ετοιμάζεται να κάνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Ρος Μπάρκλεί.
Συνέντευξη Τύπου για την αυτοβιογραφία του παραχώρησε ο Ρόι Κιν, στην οποία στάθηκε σε κάποια κομμάτια του βιβλίου του, ενώ έβγαλε στην σέντρα για ακόμη μία φορά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον λέγοντας πως δεν νομίζει ότι θα τον συγχωρήσει για όσα συνέβησαν ανάμεσά τους στο παρελθόν.
Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στην Άρσεναλ. Νέο... θύμα τραυματισμού ο Λοράν Κοσιελνί! Ο Γάλλος αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του με πρόβλημα στον αχίλλειο και την θέση του πήρε ο Μαπού Γιανγκά-Εμπιβά της Νιούκαστλ, που αγωνίζεται δανεικός στην Ρόμα.