Έτοιμη να ξοδέψει τον Ιανουάριο η Γιουνάιτεντ
Σε μία προσπάθεια να ενίσχυση της αμυντική της γραμμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ξοδέψει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να το κάνει.
Σε μία προσπάθεια να ενίσχυση της αμυντική της γραμμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ξοδέψει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να το κάνει.
Πραγματική… υπόκλιση! Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον συνάδελφό του και προσεχώς αντίπαλό του, Αντόνιο Κόντε, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους καλύτερους- ίσως και κορυφαίο όλων- προπονητές στον κόσμο!
Πλάκα σε δημοσιογράφο, πως θα αποκαλύψει όλα τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα της Λέστερ, έκανε σε δημοσιογράφο ο Κλάουντιο Ρανιέρι όταν είδε το μαγνητόφωνο του συγκεκριμένου να είναι έτοιμο να κλείσει από μπαταρία.
Τις λίστες με τους υποψήφιους για τον καλύτερο παίκτη και προπονητή του Νοεμβρίου δημοσιοποίησε η Πρέμιερ Λιγκ, και πλέον το κοινό καλείται να τους αναδείξει.
Καταστροφική χαρακτήρισε την συνεργασία του με τον Γιούργκεν Κλοπ κατά την δεύτερη κοινή σεζόν τους στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Χενρίκ Μχιταριάν, αποθεώνοντας παράλληλα τον Τόμας Τούχελ που του έδωσε το κίνητρο να επανέλθει.
Για τα πολλά παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο διάστημα και την ευκαιρία που δόθηκε σε άπαντες για ξεκούραση, μετά φυσικά από δική του επιλογή, μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Μάλιστα ο Καταλανός απέδειξε (ξανά) πως παίζει στα δάχτυλα το ποδόσφαιρο, λέγοντας ότι σε τρεις ημέρες το σύνολό του επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ετοιμάστηκε όχι μόνο για το ντέρμπι με την Τσέλσι, αλλά και για τα επόμενα ματς.
Οι Dropkick Murphys είχαν σκίσει το «You'll Never Walk Alone» επί σκηνής, και πλέον το συγκρότημα της Μασαχουσέτης έκανε το ίδιο και στο στούντιο.
Ο Αντόνιο Κόντε αποθέωσε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και εν ολίγοις χαρακτήρισε κρίμα το γεγονός πως η Τσέλσι τον πούλησε στην Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε «powerful one» (ο δυνατός) τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ για την απόφασή του να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να παλέψει και εν τέλει να πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής παρά τον παραγκωνισμό του. «Όταν τον χρειαζόμαστε, θα υπολογίζεται» ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Special One» για τον ποδοσφαιριστή του.
Δύο πρώην προπονητές της εθνικής Ελλάδας, οι Κλάουντιο Ρανιέρι και Φερνάντο Σάντος, μαζί με τον Ζινεντίν Ζιντάν, αποτελούν τους τρεις υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου προπονητή το 2016.