Φινάλε από την εθνική ομάδα με πολλά παράπονα ο Ιγουαΐν
Ο Γκονζάλο Ιγουαΐν ανακοίνωσε την απόσυρση του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αργεντινής με μεγάλα παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο και τα Μέσα.
Ο Γκονζάλο Ιγουαΐν ανακοίνωσε την απόσυρση του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αργεντινής με μεγάλα παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο και τα Μέσα.
Ο Ενγκολό Καντέ κλείνει τα 28 του χρόνια και παραμένει ένα τρομερά προσγειωμένο, ντροπαλό και χαμογελαστό παιδί, ακόμα κι αν έχει κατακτήσει back-to-back τίτλους στην Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας από το περασμένο καλοκαίρι!
Η «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση απόκτησης του Βέλγου αμυντικού της Τότεναμ, καθώς είναι έτοιμη να σπάσει τη ρήτρα 26 εκατομμυρίων λιρών του συμβολαίου του. Παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση αλλά δεν «καίγεται» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο ένας το είδε ως πρόκληση και ευκαιρία ν' αναδείξει ξανά τον εαυτό του. Ο άλλος, το βλέπει σαν όνειρο ζωής βάζοντας σε απόλυτη προτεραιότητα το καλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι φωτογραφίες από την παρουσίαση των Σόλσκιερ και Μουρίνιιο μαρτυρούν την τεράστια διαφορά μεταξύ τους...
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε την απόφαση και οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο νέο τους γήπεδο το απόγευμα της Πέμπτης, παίρνοντας μια πρώτη μεγάλη γεύση από το «σπίτι» το οποίο θ' απολαμβάνουν πλέον όσα χρόνια παραμείνουν στο λονδρέζικο κλαμπ.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό τεχνικό να απαιτεί το σύνολο της προβλεπόμενης αποζημίωσης των 9 εκατομμυρίων λιρών.
Τουλάχιστον 170 εκατομμύρια λίρες ετοιμάζεται να διαθέσει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της ομάδας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μονιμοποίησή του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχώρησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Χωρίς δυνατότητα πρόσβασης σε δίκτυα Wi-Fi θα διανυκτερεύει η ομάδα της Σαουθάμπτον πριν από επίσημες αναμετρήσεις.
Για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο τιμήθηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν.