Επιστροφή για Πίενααρ
Στα παλιά λημέρια επέστρεψε έστω και προσωρινά ο Στίβεν Πίενααρ. Ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ θα αγωνίζεται ως το καλοκαίρι δανεικός στην Έβερτον.
Στα παλιά λημέρια επέστρεψε έστω και προσωρινά ο Στίβεν Πίενααρ. Ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ θα αγωνίζεται ως το καλοκαίρι δανεικός στην Έβερτον.
Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της LeagueTwo αναρριχήθηκε η Σουίντον, επικρατώντας με σκορ 4-1 της Σάουθεντ εκτός έδρας για να τη «στριμώξει» στο δεύτερο «σκαλί»!
Η Τότεναμ είναι η νέα ομάδα του Λουίς Σαχά! Ο Γάλλος επιθετικός παραχωρήθηκε από την Έβερτον στα «σπιρούνια» με τη μορφή δανεισμού για το επόμενο εξάμηνο, με τους Λονδρέζους όμως να εξασφαλίζουν οψιόν αγοράς του για έναν χρόνο!
Στη Μάντσεστερ Σίτι θα προσφέρει πλέον τις πολύτιμες υπηρεσίες του, ο Νταβίντ Πιζάρο! Ο Χιλιανός άσος της Ρόμα μετακόμισε στην Αγγλία με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των «πολιτών»!
Σε μία κίνηση που θα προκαλέσει σχόλια προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απέκτησε τον ανερχόμενο άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Φρέντερικ Βέσελι.
Στο «Λόφτους Ρόουντ» θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Μπόμπι Ζαμόρα! Ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρέιντζερς για τα επόμενα 2,5 χρόνια και μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ, οι νεοφώτιστοι έχουν πλέον μια από τις ισχυρές επιθέσεις της Πρέμιερ Λιγκ!
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε σχέδιο για να επαναφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτό το σχέδιο, συμπεριέλαβε και τον Ντάρον Γκίμπσον! Τον παραχώρησε στην Έβερτον, του έδωσε τη σχετική εντολή και αυτός με δικό του γκολ, έδωσε στα «ζαχαρωτά» τη νίκη με σκορ1-0 επί της Σίτι για να την υποχρεώσει σε συγκατοίκηση!
Οι πολλές ελλείψεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με τη Στόουκ στο «Ολντ Τράφορντ», υπερκαλύφτηκαν από το αίσθημα της έλλειψης κορυφής της ομάδας και με ένα άνετο 2-0, οι «κόκκινοι διάβολοι» έπιασαν τη συμπολίτισσα Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας! Τα γκολ με δύο πέναλτι οι Ερνάντες και Μπερμπάτοφ.
Πέρσι τέτοια ημέρα πήρε τη μεταγραφή από τη Νιούκαστλ έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών. Ένα χρόνο μετά αρχίζει να δείχνει πως αυτά ίσως τελικά να μην ήταν «πεταμένα λεφτά». Ο Άντι Κάρολ με ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση μετά από εκείνη κόντρα στην Γιουνάιτεντ και γκολ κόντρα στη Γουλβς άνοιξε το σκορ για την επικράτηση της Λίβερπουλ με 3-0.
Η Τσέλσι, με ακόμη μια κακή εμφάνιση, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από το ματς με τη Σουόνσι και θα πρέπει να λέει και… ευχαριστώ! Οι «μπλε» έμειναν στο 1-1 στο «Liberty Stadium», ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις και με δέκα παίκτες, αλλά η απώλεια των δύο βαθμών αυξάνει την απόσταση των Λονδρέζων από την πρώτη τριάδα.