Με Μερτεζάκερ…οδηγό στο μετρό! (photos)
Με το μετρό επέλεξαν να φτάσουν στο Γούεμπλει για τη προπόνηση τους οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας ενόψει του αποψινού φιλικού με την Αγγλία.
Με το μετρό επέλεξαν να φτάσουν στο Γούεμπλει για τη προπόνηση τους οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας ενόψει του αποψινού φιλικού με την Αγγλία.
Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων», Μίκαελ Κάρικ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφερε η ομάδα της καρδιάς του.
Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου της Τότεναμ επιβεβαιώθηκαν και τελικά ο Κρίστιαν Έρικσεν θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες. Ο Δανός μέσος της λονδρέζικης ομάδας αναμένεται να επιστρέψει τον Φεβρουάριο και η Τότεναμ σκέφτεται ήδη να ζητήσει αποζημίωση από την ομοσπονδία της χώρας.
Η Γουόλσολ επικράτησε 2-0 της Πίτερμπρο στη 16η αγωνιστική της LeagueOne και της απαγόρευσε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, από την οποία απέχει εφτά βαθμούς. Στο -1 από τις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου οι «Saddlers».
Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να επιστρέψει στο Μέρσεϊσαϊντ από το Μοντεβίδεο ο Λουίς Σουάρεζ, πράγμα που είναι ό,τι χειρότερο για τον ίδιο εν όψει του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον, το μεσημέρι του Σαββάτου.
Όσο κι αν πληθαίνουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ο Τζος Μπράουνχιλ δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Πρέστον!
Ο Νίκλας Μπέντνερ δεν θα…σπάσει την παράδοση και μόλις ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, θα αναζητήσει και πάλι ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Κανένα πρόβλημα δεν θα είχε ο Στίφεν Γουόρντ να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπράιτον και μετά το καλοκαίρι παίρνοντας κανονική μεταγραφή από τη Γουλβς, ωστόσο, τόνισε πως είναι ακόμα νωρίς για αποφάσεις.
Είναι από τις στιγμές που ένας δημοσιογράφος εύχεται να μην του τύχει. Ή όταν του τύχει, να το δει για να σταματήσει τη συνέντευξη και να ξεκινήσει κάνοντας πάλι την ερώτηση. Ο Σεμπαστιέν Μπασόνγκ, όμως, φρόντισε να μην σβηστεί από την κάμερα του διαδικτυακού καναλιού της Νόριτς το «τρολάρισμά» του!
Στη Νορθάμπτον θα βρει το 2014 τον Λουκ Νόρις, του οποίου ο δανεισμός από τη Μπρέντφορντ επεκτάθηκε.