Αγωνία για Ρούνεϊ
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή (1/5) προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αμέσως οδηγήθηκε για τις απαραίτητες εξετάσεις, με τους φόβους των ανθρώπων του συλλόγου να αυξάνονται.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή (1/5) προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αμέσως οδηγήθηκε για τις απαραίτητες εξετάσεις, με τους φόβους των ανθρώπων του συλλόγου να αυξάνονται.
Μόνο μέρος της προπόνησης της Πέμπτης έβγαλε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος αποχώρησε στα μισά της και στην συνέχεια υπεβλήθη σε μαγνητική.
Ένα γκρουπ υπεύθυνων για αντι-ντόπινγκ κοντρόλ βρέθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Σίτι, στο «Κάρινγκτον» και διέκοψε την προπόνηση της ομάδας προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές του Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Για ακόμα μια φορά, ο Τιμ Σέργουντ διάβασε και άκουσε όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες περί του αντικαταστάτη του και τις φημολογούμενες επαφές με τον Φρανκ Ντε Μπουρ, με αποτέλεσμα να δηλώνει εκνευρισμένος απ' όσα συμβαίνουν στην Τότεναμ και το γεγονός πως δεν μπορεί να επικεντρωθεί στη δουλειά του.
Η απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε… ιδιαίτερα συναισθηματικό τον Ραμίρεζ που μίλησε με λόγια καρδιάς για όσα κατάφεραν φέτος ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, δίνοντας το σύνθημα για να συνεχίσουν τη μάχη τους στην Πρέμιερ Λιγκ.
Πολύ ακριβά θα πληρώσει τα… νεύρα του στον αγώνα με τη Σάντερλαντ, ο Ρουί Φαρία, καθώς, ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για έξι αγωνιστικές και πρόστιμο 30.000 λιρών από την FA!
Τους ανθρώπους της FA θα πρέπει να αντιμετωπίσει εντός της εβδομάδας ο Άλμπερτ Ριέρα, μετά την έξαλλη αντίδρασή του μετά την αποβολή του στο παιχνίδι της Γουότφορντ κόντρα στην Τσάρλτον.
Πιο ορατός από ποτέ είναι ο κίνδυνος να χάσει και ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με τα νέα από το «στρατόπεδο» της Άρσεναλ να είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντικά…
Άκρως προσεκτικός αναφορικά με τον τραυματισμό του είναι ο Όσκαρ, τονίζοντας πως δεν θέλει να πιέσει τον εαυτό του με κίνδυνο να μείνει εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία.
Ραντεβού με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει προγραμματίσει ο Μπακαρί Σανιά μετά τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας!