Μένει στη Νιούκαστλ ο Κολοτσίνι
Κάτοικος «St. James' Park» θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, ξεκαθαρίζοντας πως ό,τι προβλήματα είχε, λύθηκαν και πως θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα της Νιούκαστλ.
Κάτοικος «St. James' Park» θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, ξεκαθαρίζοντας πως ό,τι προβλήματα είχε, λύθηκαν και πως θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα της Νιούκαστλ.
Με πρόστιμο 50 εκατ. λιρών και περιορισμό του διαθέσιμου ρόστερ για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ στους 21 παίκτες, τιμωρήθηκε η Μάντσεστερ Σίτι από την UEFA, σύμφωνα με το «SkyNews», αναφορικά με την παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play!
Ο Λουίς Σουάρεζ δεν ήταν ο μοναδικός που... πλάνταξε στο κλάμα για τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου από τη Λίβερπουλ. Οι οπαδοί των «κόκκινων» έμειναν στις εξέδρες του «Selhurst Park» για αρκετή ώρα μετά την ισοπαλία (3-3) της ομάδας τους με την Κρίσταλ Πάλας και έδειχναν να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
Στην ανάγκη ενίσχυσης της Τσέλσι με έναν επιθετικό μεγάλης κλάσης στάθηκε για ακόμα μία φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Με στόχο να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες της για συμμετοχή στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Χαλ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Εξασφάλισαν την παραμονή τους οι «τίγρεις» χάρη στην ισοπαλία (0-0) της Νόριτς με την Τσέλσι.
Μαζί με τον Άσλεϊ Κόουλ, ο Τζον Τέρι ενδεχομένως να έπαιξε και αυτός το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σύμφωνα με τη «Sun».
Αφού το ανδρικό τμήμα δεν κατάφερε τίποτα φέτος, οι πιτσιρικάδες της Τσέλσι έδειξαν ότι το μέλλον μπορεί να είναι λαμπρό, κατακτώντας το πρωτάθλημα Εφήβων της Πρέμιερ Λιγκ με το τελικό 5-3 επί της Φούλαμ στον τελικό της διοργάνωσης! Παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο, πανηγύρισαν οι νεαροί άσοι του συλλόγου.
Η απογοήτευση για την διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου, έφερε και το ξέσπασμα του Γκλεν Τζόνσον που μετά την ισοπαλία (3-3) της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας, απάντησε σε όσους άσκησαν κριτική για την εμφάνιση των «κόκκινων» στο Λονδίνο.
Ο Νασρί δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του μετά την ισοπαλία (3-3) της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας που σχεδόν... χρίζει πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι!
Οι ελπίδες της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ εκμηδενίστηκαν με το τελικό 3-3 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, όπως ουσιαστικά ανέφερε ο Μπρένταν Ρότζερς.