Επιμένει για Φελαϊνί η Νάπολι
Δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να τα καταφέρει. Η Νάπολι εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Μαρουάν Φελαϊνί, με τα ιταλικά Μέσα να εκτιμούν ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις!
Δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να τα καταφέρει. Η Νάπολι εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Μαρουάν Φελαϊνί, με τα ιταλικά Μέσα να εκτιμούν ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις!
«Έδεσε» αμέσως με τους νέους συμπαίκτες και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται το ποδοσφαιρικό του μέλλον στο «Ολντ Τράφορντ»! Ο Άντερ Ερέρα παραδέχτηκε ότι δεν έχει τίποτε άλλο στο μυαλό του, πέραν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ελπίζει ότι θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα!
Το κενό που άφησε στη γραμμή κρούσης η αποχώρηση του Σέιν Λονγκ θέλει να καλύψει η Χαλ, με τον Στίβεν Φλέτσερ να προβάλλεται ως η πρώτη επιλογή των διοικούντων.
Στην παραπάνω ξεκούραση που χρειάστηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές του, λόγω της συμμετοχής τους στο Μουντιάλ, και είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στην προετοιμασία της Άρσεναλ εστίασε ο Αρσέν Βενγκέρ, λίγες ώρες πριν τη σέντρα της Πρέμιερ Λιγκ!
Ο χρόνος αναμονής τελείωσε! Η αυλαία της φετινής Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει σε λίγες ώρες, με πρώτη αναμέτρηση της νέας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Χάαλ με αντίπαλο τη Σουόνσι στο «Ολντ Τράφορντ» (14:45)!
Πολύ κοντά στον δανεισμό του Βίκτορ Μόουζες από την Τσέλσι, βρίσκεται η Στόουκ.
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμη έναν πολύ καλό παίκτη εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας παράλληλα πως αυτό δεν σημαίνει ότι θα δαπανηθούν και πολλά χρήματα.
Το ενδεχόμενο απόκτησης του Φρέντι Γκουαρίν εφόσον δεν καταφέρει να αποκτήσουν τον Αρτούρ Βιδάλ σκέφτονται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Την πρόθεση της Λίβερπουλ να αποκτήσει ακόμη δύο παίκτες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος φανέρωσε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως η περσινή δεύτερη θέση δεν έχει καμία σημασία και πως η ομάδα του στοχεύει να κρατήσει μία θέση στην τετράδα για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.
Τεράστιο πλήγμα για την Έβερτον! Ο Ρος Μπάρκλεϊ τραυματίστηκε λίγες ώρες πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση από έξι έως οκτώ εβδομάδες!