Εκ νέου «ανάσα» για Πάρντιου
Στον πάγκο της Νιούκαστλ για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Λέστερ, θα βρίσκεται ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος μετά τον βαθμό που κατάφερε να πάρει στην έδρα της Σουόνσι, «κέρδισε πόντους» για την παραμονή του.
Στον πάγκο της Νιούκαστλ για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Λέστερ, θα βρίσκεται ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος μετά τον βαθμό που κατάφερε να πάρει στην έδρα της Σουόνσι, «κέρδισε πόντους» για την παραμονή του.
«Μάχη» για το ποια θα καταφέρει να αποσπάσει πρώτη την υπογραφή του Λούκας Ποντόλσκι τον ερχόμενο Γενάρη, σε περίπτωση που τεθεί προς πώληση από την Άρσεναλ, αναμένεται να δώσουν οι Γιουβέντους και Ίντερ.
Με πολύ καλό μάτι βλέπει ο Φρανκ Λάμπαρντ το ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του από τη New York City στη Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου!
Στο μπλοκάκι του Μπρένταν Ρότζερς μπήκε το όνομα του νεαρού στράικερ της Λάτσιο, Κεϊτά Μπαλντέ, ο οποίος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει στη φετινή Serie A.
Καθόλου δεν αρέσει στον ισχυρό άνδρα της ΚΠΡ, Τόνι Φερνάντες, το ξεκίνημα της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν και εξέφρασε την ενόχλησή του για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις.
Πρόλαβα να γνωρίσω το αγγλικό ποδόσφαιρο στη δεκαετία του ’80 –έστω και από μακριά, έστω και με τα πενιχρά επικοινωνιακά μέσα της εποχής- και ομολογώ ότι, παρακολουθώντας τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Εβερτον, μού επέστρεψε εκείνη η αίσθηση. Ποια αίσθηση; Ότι σε έναν αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Εβερτον στο Ολντ Τράφορντ, ακόμα και αν η γηπεδούχος κάνει την καλύτερη εμφάνισή της, δεν είναι σίγουρο ότι θα νικήσει. Γράφει ο Γιάννης Μπίλιος
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ομάδα που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων για την απόκτηση του Μάρκο Ρόις από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι.
Το μεσημέρι της Κυριακής ήταν ιδιαίτερο για τον Λέιτον Μπέινς. Όχι μόνο για την ήττα (2-1) της Έβερτον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για τη δική του “ήττα”, διότι για πρώτη φορά στην πολυετή παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ αστόχησε σε πέναλτι, έπειτα από 14 σερί εύστοχες προσπάθειες!
«Ο Στέρλινγκ θα παραμείνει στη Λίβερπουλ». Με αυτή τη φράση, ο Μπρένταν Ρότζερς κατέστησε με τον πλέον κατανοητό τρόπο στον κόσμο της ομάδας, αλλά και... στους ενδιαφερόμενους, ότι ο Άγγλος άσος θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους».
Στο νοσοκομείο πέρασε το βράδυ της Κυριακής για προληπτικούς λόγους, ο Τιμπό Κουρτουά, έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, αποκομίζοντας ελαφριά διάσειση.