«Παλεύει» για Τσεχ η Παρί
Αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να πείσει τον Πετρ Τσεχ να αγωνιστεί με τη φανέλα της μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν εμφανίζεται η Παρί Σεν Ζερμέν.
Αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να πείσει τον Πετρ Τσεχ να αγωνιστεί με τη φανέλα της μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν εμφανίζεται η Παρί Σεν Ζερμέν.
Ανοιχτή σε προτάσεις για την παραχώρηση του Στίφεν Πίενααρ τον ερχόμενο Ιανουάριο είναι η Έβερτον.
Στην επιστροφή του Κρίστιαν Μπεντέκε μετά από τιμωρία των τριών αγωνιστικών αναφέρθηκε ο Πολ Λάμπερτ, λέγοντας πως η παρουσία του στο γήπεδο θα αποτελέσει μια τεράστια ώθηση για την Άστον Βίλα.
«Κρούση» στη Μίλαν για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τζιανπάολο Πατσίνι έκανε τη Μπέρνλι!
Σαν ψάρι έξω από το νερό έκανε ο ποδοσφαιριστής της Λιντς, Αντριάν, όταν αντίπαλός του τον βρήκε ελάχιστα σε διεκδίκηση της μπάλας.
Το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια και τον τελευταίο μήνα του 2014 έδωσε ο Χουάν Μάτα, μετά τη νέα νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Χαλ!
Άμεσα παρελθόν από τα διοικητικά της Λιντς πρέπει να αποτελέσει ο Μάσιμο Τσελίνο, σύμφωνα με απόφαση της Football League.
Τι βγάζεις όταν «κολλάς» το «The lion sleeps tonight» με το όνομα του Κρίστιαν Μπεντέκε; Ένα τραγούδι-σύνθημα που γίνεται viral και αναμένεται να ακουστεί στο «Selhust Park» και το παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.
Ο Σέρχιο Αγουέρο συμπλήρωσε την Κυριακή τις 100 συμμετοχές του με την Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ και το england365.gr θυμάται κάποιες από τις σπουδαιότερες... φονικές στιγμές του με την φανέλα των «πολιτών».
Στη σύλληψη των τριών οπαδών που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τότεναμ με την Παρτιζάν προχώρησαν οι Αρχές.