Άλαρνταϊς: «Αξίζαμε τη νίκη»
Αυτό που άξιζε, δηλαδή τη νίκη και κατ' επέκταση την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, πήρε κόντρα στην Έβερτον η Γουέστ Χαμ, όπως υποστήριξε ο Σαμ Άλαρνταϊς.
Αυτό που άξιζε, δηλαδή τη νίκη και κατ' επέκταση την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, πήρε κόντρα στην Έβερτον η Γουέστ Χαμ, όπως υποστήριξε ο Σαμ Άλαρνταϊς.
Σε συμφωνία με τη Σάντερλαντ φαίνεται πως έχει έρθει ο Ζερμέιν Ντεφό, αποχωρώντας από το MLS. Αντικαταστάτης του στην Τορόντο αναμένεται να είναι ο Ζόσι Άλτιντορ που δεν έπεισε στις «μαυρόγατες».
Μετά από ένα συναρπαστικό 1-1 στην κανονική διάρκεια, μια γεμάτη παράταση με άλλα δυο γκολ και ένα... τσουβάλι εκτελέσεις πέναλτι, η Γουέστ Χαμ προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Έβερτον των δέκα παικτών με 9-8 στην ψυχοφθόρο διαδικασία, με τον τερματοφύλακα Χοέλ Ρόμπλες να αστοχεί και τον συνάδελφό του, Αντριάν, να βρίσκει δίχτυα.
Σε απολογία από την FA κλήθηκαν οι Λέστερ και Άστον Βίλα, καθώς οι ποδοσφαιριστές τους ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης.
Μια απροσδόκητη απάντηση έδωσε συμμετέχουσα σε τηλεπαιχνίδι όταν ρωτήθηκε σε τι κόντραρε η μπάλα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στην Σάντερλαντ το 2009 και κατέληξε στα δίχτυα του Πέπε Ρέινα, λέγοντας πως στην μεγάλη περιοχή βρέθηκε ένα... φορτηγάκι με παγωτά! Ο Ισπανός δεν έχασε την ευκαιρία και το «γλέντησε» μέσω Twitter.
Δύο γκολ έχουν μπει στα τέσσερα πρώτα ημίχρονα των επαναληπτικών για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με τις Γουέστ Χαμ και Έβερτον να παραμένουν στο 0-0.
Κατηγορηματικά διαψεύστηκαν για ακόμη μία φορά οι φήμες που ήθελαν τους Μάριο Μπαλοτέλι και Φάμπιο Μπορίνι να αποχωρούν από την Λίβερπουλ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αυτή τη φορά από τους δύο ατζέντηδές τους.
Γουέστ Χαμ και Έβερτον παλεύουν για την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, στον επαναληπτικό του 1-1 στο «Γκούντισον Παρκ».
Στην πρόσληψη του Γκάι Λουζόν προχώρησε η Τσάρλτον για να αντικαταστήσει τον απολυθέντα Μπομπ Πίτερς.
Αισιόδοξος πως ο Μπαφετιμπί Γκομίς θα καλύψει επάξια το κενό του Βιλφρέντ Μπονί, κατά την απουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και εφόσον συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίστηκε ο προπονητής της Σουόνσι, Γκάρι Μονκ.