Μουρίνιο: «Ο κόσμος δεν είναι χαζός... » (vid)
Αφήνοντας τη σπόντα του για τη διαιτησία, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν λιτός, μετά την βαριά ήττα (3-1) της Τσέλσι στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.
Αφήνοντας τη σπόντα του για τη διαιτησία, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν λιτός, μετά την βαριά ήττα (3-1) της Τσέλσι στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.
Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε το πρώτο του ντέρμπι! Η Λίβερπουλ δεν έχασε την ευκαιρία ακόμα κι όταν η Τσέλσι χάρηκε πρώτη... Οι «κόκκινοι» πέρασαν επιβλητικά από το Λονδίνο στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, επικρατώντας με σκορ 3-1 και αφήνοντας τον Μουρίνιο να σκέφτεται πλέον το μέλλον του, παρά τη στήριξη από τον κόσμο!
Απολαμβάνει και με το παραπάνω την παρουσία του στην Άρσεναλ ο Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος τόνισε πως αναζητά την περαιτέρω προσωπική του βελτίωση, αλλά πάνω απ' όλα επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Με γκολ των Ραμίρες και Κουτίνιο στο... ξεκίνημα και το φινάλε του ημιχρόνου, το σκορ στο ημίχρονο του ντέρμπι είναι στο 1-1!
Νωρίτερα από το προβλεπόμενο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Λέιτον Μπέινς, μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αστράγαλο, όπως γνωστοποίησε ο τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Τις συζητήσεις που έχει με τη διοίκηση της Άρσεναλ σχετικά με την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του «talkSPORT», ο αμυντικός των «κανονιέρηδων», Νάτσο Μονρεάλ.
Ανεξάρτητα από τα μελλοντικά αποτελέσματα και τις πιθανές αποφάσεις που ίσως κληθεί να πάρει ο Αμπράμοβιτς, στην Τσέλσι, όπως ανέφερε ο Τζον Τέρι, οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν τον Πορτογάλο στο 100%!
Με Ντιέγκο Κόστα στην επίθεση, δεν πρόλαβε το ματς ο Πέδρο, Μίκελ – Ραμίρες στα χαφ για την Τσέλσι. Με Φιρμίνο «αιχμή του δόρατος» η Λίβερπουλ και τον Μπεντεκέ στον πάγκο.
Σκάουτερ για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες του 22χρονου στράικερ της Νιμ, Αντονί Κουρά, έστειλαν σύμφωνα με πληροφορίες οι Νιούκαστλ, Σάντερλαντ και Γουότφορντ.
Πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με την Έβερτον βρίσκεται ο Αρούνα Κονέ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Liverpool Echo».