Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Μπαϊγί
Η ανακοίνωση είναι πλέον το μοναδικό που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Ερίκ Μπαϊγί από τη Βιγιαρεάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η ανακοίνωση είναι πλέον το μοναδικό που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Ερίκ Μπαϊγί από τη Βιγιαρεάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μαγικό... δίχως να το θέλει έκανε ο Τζο Χαρτ σε στιγμή χαλάρωσης από τις ασκήσεις της προπόνησης της Τρίτης στο Σαντιγί, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ενόψει της έναρξης του Euro 2016.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ εμφανίζεται η Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» να βρίσκονται σε διαρκή επαφή με την πλευρά του Γκαμπονέζου επιθετικού αλλά και τους Βεστφαλούς!
Συμβόλαιο με το οποίο μπορεί να λαμβάνει 100.000 λίρες την εβδομάδα, έχει πρόθεση να προσφέρει η Τσέλσι στον Ενγκολό Καντέ, ώστε να τον κάνει να μην το σκεφτεί και πολύ και να υπογράψει!
Κίνηση που όπως είναι λογικό θα προκαλέσει... τυφώνα από φήμες, έκανε ο Μέμφις Ντεπάι, στέλνοντας στην πατρίδα του τα αυτοκίνητα που είχε στο Μάντσεστερ!
Με δεμένο το αριστερό γόνατο εθεάθη ο Κρις Σμόλινγκ βγαίνοντας από το πούλμαν μόλις η αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας επέστρεψε στο ξενοδοχείο της, έπειτα από την πρωινή προπόνηση της Τρίτης.
Τσέλσι και Εύα Καρνέιρο ήρθαν σε συμβιβασμό για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η απομάκρυνσή της από τον σύλλογο, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να την ευχαριστεί μεν για όσα προσέφερε και να της εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον, αλλά να μην της ζητάει δημοσίως συγγνώμη για το «hija de p...a».
Πίσω στον χρόνο μας γύρισε η Γουέστ Χαμ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, θυμίζοντας την εμφάνιση του Μπόμπι Μουρ απέναντι στην εθνική Βραζιλίας και ζητώντας από τον κόσμο της να ψηφίσει το καλύτερο.
Την επιθυμία να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να αποτελέσει παίκτη της Άρσεναλ εξέφρασε «ανοιχτά» ο Μούσα Σισοκό.
Τουλάχιστον τρεις μεγάλες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ θέλουν να κάνουν δικό τους τον Λεονάρντο Μπονούτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Stampa».