Διαψεύδει ο Ντε Χέα
Συνέχεια στο σήριαλ της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος διέψευσε το δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας που τον εμφανίζει έτοιμο να υπογράψει 5ετες συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους».
Συνέχεια στο σήριαλ της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος διέψευσε το δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας που τον εμφανίζει έτοιμο να υπογράψει 5ετες συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους».
Την παραμονή του Σεσκ Φάμπρεγκας ζήτησε ο Αρσέν Βενγκέρ, από το νέο ιδιοκτήτη της Άρσεναλ. Ο Αλσατός τεχνικός θα συναντηθεί με τον Σταν Κροένκε με σκοπό να ζητήσει να κρατήσει στην ομάδα τον Ισπανό μέσο, το ερχόμενο καλοκαίρι.
Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ θα τεθούν αντιμέτωπες στις 16 Απριλίου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και ο Ρίο Φέρντιναντ έρχεται να …ανάψει τα αίματα. Ο 32χρονος αμυντικός αποκαλύπτει ότι τα «αστέρια» της Σίτι δεν σέβονται τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και στέκεται στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στη Γιουνάιτεντ.
Τις νέες της εμφανίσεις για τη σεζόν 2011-2012 θα παρουσιάσει την Πέμπτη το μεσημέρι η Λίβερπουλ. Οι φίλοι των «κόκκινων» θα μπορούν να παραγγείλουν τις φανέλες της αγαπημένης τους ομάδας, λαμβάνοντας και δώρα από το online κατάστημα.
«Κλεισμένη» πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η «Daily Mail». Η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα αποκτήσει τον 20χρονο τερματοφύλακα έναντι 17.8εκ. λιρών.
Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Τσέλσι είναι ο Γκους Χίντινκ, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail». Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με τον Κάρλο Αντσελότι και φέρεται να έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον Ολλανδό προπονητή. Το england365.gr γυρίζει πίσω στο 2009 και σας παρουσιάζει τα κατορθώματα του Χίντινκ με τους Λονδρέζους.
Δύο μόλις μέρες μετά την πώληση των μετοχών του στον Σταν Κροένκε, ο οποίος έγινε ο νέος μεγαλομέτοχος στην Άρσεναλ, ο Ντάνι Φίτσμαν άφησε την τελευταία του πνοή, όπως ανακοίνωσε με θλίψη η διοίκηση των «κανονιέρηδων».
Στην Ασία θα μεταβεί το προσεχές καλοκαίρι η Άρσεναλ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αρσέν Βενγκέρ έδωσε τη συγκατάθεσή του, έπειτα από τις πιέσεις που δέχτηκε από τα αφεντικά του συλλόγου και έτσι, οι Λονδρέζοι θα προπονούνται επί ασιατικού εδάφους τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου και παραμονής ή όχι στην Πρέμιερ Λιγκ, οι διοικούντες τη Μπλάκπουλ θα βάλουν σε εφαρμογή το πλάνο που έχουν ετοιμάσει για την αύξηση της χωρητικότητας στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ»!
Να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ οφείλει η Τσέλσι, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα των «μπλε» Πετρ Τσεχ. Η Τσέλσι έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης κάποιου τίτλου και ο νέος στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.