Άνταμ: «Ανταμείφθηκε η δουλειά μας»
Αποτέλεσμα των κόπων και της δουλειάς που έκαναν όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε του ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν η νίκη της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι, σύμφωνα με τον μέσο των «κόκκινων», Τσάρλι Άνταμ!
Αποτέλεσμα των κόπων και της δουλειάς που έκαναν όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε του ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν η νίκη της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι, σύμφωνα με τον μέσο των «κόκκινων», Τσάρλι Άνταμ!
Απαρηγόρητος με την ήττα (2-1) της ομάδας του από την Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο προπονητής της Τσέλσι, Αντρέ Βίλας- Μπόας, ο οποίος εστίασε στο ιδιαίτερα «φορτωμένο» πρόγραμμα που ακοκολουθεί!
Ο Κένι Νταλγκλίς έχει τα κλειδιά της νίκης και η Λίβερπουλ πετάει ψηλά! Οι «κόκκινοι» πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι με σκορ 2-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τη 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τον «King Kenny» να παραμένει αήττητος επί 12 παιχνίδια κόντρα στους «μπλε» του Λονδίνου!
Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης της Τσέλσι στα σενάρια που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τη σχέση του Αντρέ Βίλας – Μπόας με τον Ρώσο ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς, να έχει υποστεί ρήξη!
Η Λίβερπουλ φεύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με τους τρεις βαθμούς! Οι «κόκκινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι με σκορ 2-1! Μάξι Ροντρίγκεζ και Γκλεν Τζόνσον τα γκολ για τους θριαμβευτές, ο Στάριτζ είχε ισοφαρίσει για τους Λονδρέζους! Το england365.gr μετέφερε LIVE τις εξελίξεις!
Μιλάει για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και… στάζει μέλι! Ο Αρσέν Βενγκέρ πιστεύει ότι ο Ολλανδός επιθετικός είναι ένα πραγματικό… δώρο Θεού για την Άρσεναλ, πλέκοντας για ακόμη μια φορά το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή μετά το νέο ρεσιτάλ και τη νίκη (2-1) των «κανονιέρηδων» επί της Νόριτς.
Πέρασε έξι ολόκληρά χρόνια με τη φανέλα της και μέσω αυτής «έφτιαξε» το όνομά του. Η Λέστερ αποτέλεσε «διαβατήριο» για την εθνική ομάδα και τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ και ο Εμίλ Χέσκεϊ δεν δείχνει να ξεχνά με τίποτα τις «αλεπούδες».
Με την ελπίδα η τιμωρία του Γουέιν Ρούνεϊ από την UEFA να μειωθεί τουλάχιστον στις δύο αγωνιστικές για τη φάση των ομίλων του Euro 2012 περιμένει την απόφαση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ο Φάμπιο Καπέλο.
Τουλάχιστον αυτό υποσχέθηκε ο Μπιλ Κενράιτ στον Ντέιβιντ Μόγιες. Ο πρόεδρος της Έβερτον ενημέρωσε τον Σκωτσέζο προπονητή ότι θα έχει στη διάθεσή του –έστω και λιγοστά- χρήματα για να πραγματοποιήσει τις μεταγραφές που επιθυμεί τον Ιανουάριο.
Ικανοποιημένος με τη νίκη (3-1) επί της Νιούκαστλ δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον Ιταλό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζεται έτοιμος για ακόμα πιο σπουδαία πράγματα από την ομάδα του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο».