Πεισμωμένος ο Ρίτσαρντς
Ο αποκλεισμός του από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Euro 2012 δεν ήταν καθόλου ευχάριστος, ωστόσο, ο Μίκα Ρίτσαρντς εμφανίστηκε πεισμωμένος να αποδείξει στον Ρόι Χότζον την αξία του!
Ο αποκλεισμός του από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Euro 2012 δεν ήταν καθόλου ευχάριστος, ωστόσο, ο Μίκα Ρίτσαρντς εμφανίστηκε πεισμωμένος να αποδείξει στον Ρόι Χότζον την αξία του!
Είναι… κακό παιδί! Αποδεδειγμένα. Η «καμπάνα» των 12 αγωνιστικών για όσα έκανε στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι τον «ισοπέδωσε». Ο Τζόι Μπάρτον έχει γράψει τη δική του ιστορία με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, το england365.gr τον καθησυχάζει λέγοντάς του πως δεν είναι ο μοναδικός… ατίθασος!
Τα μπλε μέχρι τα… βαθιά γεράματα θα φοράει ο Φρανκ Λάμπαρντ! Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να δεχθεί πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του με την Τσέλσι, με τους διοικούντες τον σύλλογο να δηλώνουν πως θέλουν να παραμείνει ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μέχρι το φινάλε της καριέρας του.
Έτοιμη λύση, σε περίπτωση τελικά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κλείσει» τον Λέιτον Μπέινς, έχει η Έβερτον! Όπως υποστηρίζει το «TalkSport», τα «ζαχαρωτά» είναι έτοιμα να κινηθούν για την αγορά του Αλί Σισοκό, προκειμένου να καλύψουν το κενό που θα αφήσει η ενδεχόμενη αποχώρηση του διεθνούς μπακ!
Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Κιέβου εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νίκο Κράνιτσαρ.
Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κρεγκ Γκόρντον έχει η Γουέστ Μπρομ, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα.
Καμία βάση δεν έχουν τα δημοσιεύματα περί οριστικής συμφωνίας της Τσέλσι για την απόκτηση του Χουλκ! Ο μάνατζερ του επιθετικού της Πόρτο τόνισε μεν ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια, αλλά επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους Λονδρέζους!
Με ποινή 12 (!) αγωνιστικών και πρόστιμο ύψους 75 χιλιάδων λιρών τιμωρήθηκε από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ο Τζόι Μπάρτον για την αντιαθλητική συμπεριφορά του στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ της ΚΠΡ και την Μάντσεστερ Σίτι.
Την επιθυμία του Έντιν Τζέκο να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, επανέλαβε για ακόμα μία φορά ο μάνατζερ του Βόσνιου επιθετικού, διαψεύδοντας τις φήμες που θέλουν τον παίκτη να εξετάζει πρόταση της Γιουβέντους.
Καμία διάθεση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Νόριτς, για λογαριασμό της Άστον Βίλα, δεν έχει ο Πολ Λάμπερτ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος στα «καναρίνια» και έτοιμος να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.