Ανοιχτό του Όουεν στην Στόουκ
Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Μάικλ Όουεν, αφού οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και επικεντρώνονται στα μεταγραφικά. Παραμένει υποψήφιος ο Μάικλ Όουεν για την επίθεση της Στόουκ.
Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Μάικλ Όουεν, αφού οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και επικεντρώνονται στα μεταγραφικά. Παραμένει υποψήφιος ο Μάικλ Όουεν για την επίθεση της Στόουκ.
Η απογοήτευση στους φίλους της Άρσεναλ για τη μετακίνηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπήρξε κάτι παραπάνω από έκδηλη. Ένας φίλαθλος των «κανονιέρηδων» πάντως φαίνεται πως λυπήθηκε τις λίρες που έδωσε για την εμφάνιση της Άρσεναλ με το όνομα του Φαν Πέρσι και αποφάσισε να τον διαγράψει με έναν πιο πρωτότυπο τρόπο. Κυριολεκτικά.
Να δείξουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και στις ικανότητές του κάλεσε τους παίκτες του ο Ράσελ Σλέιντ. Ο τεχνικός της Λέιτον Όριεντ βλέπει τους «O’s» να έχουν αρχίσει ιδιαίτερα άσχημα το πρωτάθλημα και να έχουν σκοράρει μόνο μία φορά στα πρώτα 3 ματς.
Παίκτης της Λιντς Γιουνάιτεντ είναι ο Ελ Χατζί Ντιούφ, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ. «Να γράψω το όνομά μου με χρυσά γράμματα», το πρώτο του σχόλιο.
Αδύνατο για οποιαδήποτε ιταλική ομάδα - και όχι μόνο για την Γιουβέντους - ήταν το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως δήλωσε ο Μπέπε Μαρότα. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσπάθησε να αγοράσει τον 28χρονο παίκτη από την Άρσεναλ, όμως τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης δεν μπορούσαν να κάνουν πραγματικότητα τη μεταγραφή.
Όταν αποκτάς έναν από τους θεωρούμενους ως καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο η λογική λέει ότι θα πάρει τη φανέλα σπίτι του. Ειδικά αν είναι 25 χρονών και ο ανταγωνιστής του 41. Αυτός όμως δεν είναι ο τρόπος που σκέφτεται ο Αντρέ Βίλας Μπόας.
Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια… Έτσι κάποιες συμπτώσεις συνδέουν το ένδοξο παρελθόν του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ με το πολλά υποσχόμενο παρόν και μέλλον του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μεταγραφή από το πουθενά και μάλιστα …μεγατόνων! Η Τσέλσι είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Ραούλ Μεϊρέλες, με τη Φενέρμπαχτσε να βγάζει επίσημη ανακοίνωση και να επιβεβαιώνει πως οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις!
Ο Πάολο Ντι Κάνιο δεν είναι ένας συνηθισμένος προπονητής. Λίγες μέρες αφότου συνεχάρη έναν παίκτη του με κλωτσιά στον πισινό για γκολ που πέτυχε, δεν δίστασε να διαπομπεύσει τον τερματοφύλακα της ομάδας του. Η Σουίντον ηττήθηκε με 4-1 από την Πρέστον και ο Ιταλός τεχνικός αντικατέστησε μόλις στο 21ο λεπτό τον Γουές Φοντέρινγκαμ που ήταν υπεύθυνος για το πρώτο γκολ.
Κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους είναι ο Τζακ Γουίλσιρ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να επιβεβαιώνει πως ο Άγγλος άσος δεν θα αργήσει να αγωνιστεί και πάλι. Ο 20χρονος μέσος έχασε, σχεδόν, όλη την περασμένη σεζόν, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.