Έμαθε για το «ναυάγιο»… στον αέρα!
Ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ ταξίδευε αργά το απόγευμα για το Λονδίνο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Φούλαμ, ωστόσο, η Ρόμα τον ενημέρωσε… λίγο μετά την απογείωση, ότι η μεταγραφή δεν θα γινόταν!
Ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ ταξίδευε αργά το απόγευμα για το Λονδίνο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Φούλαμ, ωστόσο, η Ρόμα τον ενημέρωσε… λίγο μετά την απογείωση, ότι η μεταγραφή δεν θα γινόταν!
Χαρούμενος που συνεργάζεται με τον Άσλεϊ Κόουλ δήλωσε ο Ρόι Χότζον. Ο αριστεροπόδαρος άσος ετοιμάζεται για την 100η συμμετοχή του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, στο προσεχές (6/2) φιλικό με τη Βραζιλία στο «Γουέμπλεϊ» και ο ομοσπονδιακός του προπονητής, έσταξε… μέλι για το ποιόν του.
Η Σουόνσι, δεν πρόλαβε να βρει επιθετικό ώστε να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Ντάνι Γκρέιαμ, παρά το γεγονός πως είχε αρκετές ώρες μέχρι τη λήξη της διορίας της μεταγραφών, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση του 27χρονου φορ στη Σάντερλαντ.
Πιθανή απουσία της Λίβερπουλ και από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα επηρεάσουν το μέλλον του Λουίς Σουάρεζ στους «κόκκινους». Ο Ουρουγουανός επιθετικός μίλησε για ακόμα μια φορά για το όνειρο που ζει στο «Άνφιλντ», δηλώνοντας πως η αγάπη του προς τον σύλλογο, δεν κλονίζεται.
Έξαλλοι παρουσιάζονται οι άνθρωποι της Γουέστ Μπρομ από τη συμπεριφορά του Πίτερ Οντεμβίγκι στην τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν βρήκε ομάδα, παραμένει στους «baggies», αλλά οι αναταραχές που προκάλεσε θα τον φέρουν αντιμέτωπο με συνέπειες.
Την συμφωνία της με τον Νάτσο Μονρεάλ ανακοίνωσε η Αρσεναλ, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες αναφορικά με τις απολαβές και τη διάρκεια συμβολαίου.
Παίκτης της ΚΠΡ είναι και επίσημα ο Ζερμέιν Τζίνας! Οι Ρέιντζερς, αν και αρχικά... τον κλείδωσαν έξω από το «Λόφτους Ρόουντ», του επέτρεψαν να περάσει στα γραφεία της ομάδας σε αντίθεση με τον Πίτερ Οντεμβίγκι και ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.
Μόνη στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ βρέθηκε η Λέστερ, η οποία επικράτησε 2-1 της Γουλβς στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ.
Η Τότεναμ το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά απέτυχε να κάνει τον Λεάντρο Νταμιάο δικό της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αμετακίνητη στις απαιτήσεις της η Ιντερνασιονάλ, με τα «σπιρούνια», όμως, να αισιοδοξούν για αίσια έκβαση της υπόθεσης το καλοκαίρι, όταν θα επανέλθουν για την απόκτηση του παίκτη.
Παίκτης της Στόουκ είναι και επίσημα ο Μπρεκ Σι, με τους «Trotters» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αμερικανού χαφ για τα επόμενα 4,5 χρόνια. Στα 2,5 εκατομμύρια η συμφωνία με το Ντάλας.