Λεφτά με το… σταγονόμετρο στον Ντιαρά
Το ενδεχόμενο να καταβάλουν χρήματα στον Μαχαμαντού Ντιαρά για κάθε συμμετοχή εξετάζουν στη Φούλαμ, σε περίπτωση που ο παίκτης είναι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση για να ενισχύσει το σύνολο του Μάρτιν Γιόλ.
Το ενδεχόμενο να καταβάλουν χρήματα στον Μαχαμαντού Ντιαρά για κάθε συμμετοχή εξετάζουν στη Φούλαμ, σε περίπτωση που ο παίκτης είναι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση για να ενισχύσει το σύνολο του Μάρτιν Γιόλ.
Στα 36 του ο Ντάνι Μέρφι αποχώρησε από την ενεργό δράση αφήνοντας πίσω του μία σημαντική καριέρα αλλά και το… στίγμα ενός παθιασμένου τύπου που κατάφερε να γίνει το αγαπημένο παιδί της κερκίδας όσων ομάδων αγωνίστηκε! Το england365.gr σας θυμίζει μερικά πράγματα για τον Άγγλο, παλαίμαχο εδώ και λίγη ώρα, μέσο…
Το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Ντάνι Μέρφι. Ο 36χρονος μέσος, έπειτα από 600 εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο και εννιά συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, πήρε την απόφαση να αφήσει τα γήπεδα.
Από τη σεζόν 1992-1993 μέχρι σήμερα, ο αριθμός των Άγγλων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, μειώνεται διαρκώς.
Στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Ελλάδας θέλει να φτάσει ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος χαρακτήρισε τη διοργάνωση ιδανική για να βάλει τέλος στην καριέρα του.
Ένα βίντεο κατά των ρατσιστικών διακρίσεων με δεκάδες πρωταγωνιστές από το χώρο του ποδοσφαίρου δημοσιοποίησε η UEFA.
Στο στόχαστρο της Φούλαμ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports», ο αμυντικός της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς.
Πρόταση στον Ρενέ Μούλεστιν προκειμένου να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της Φούλαμ, έκανε η διοίκηση της λονδρέζικης ομάδας. Ο πρώην προπονητής της Ανζί και επί χρόνια δεξί χέρι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δεσμεύθηκε να απαντήσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
Την αμέριστη στήριξή του επιθετικού της Φούλαμ, Ντάρεν Μπεντ, έχει ο τεχνικός της ομάδας, Μάρτιν Γιολ, ο οποίος βρίσκεται υπό συνεχή πίεση μετά το κακό ξεκίνημα των «κότατζερς» στην Πρέμιερ Λιγκ.
Μπήκε στο 65’, σκόραρε στο 83’ και λύτρωσε την ομάδα του. Η «χρυσή» αλλαγή του Μάρτιν Γιολ, Ντάρεν Μπεντ βρήκε δίχτυα λίγο πριν το φινάλε και χάρισε τη νίκη- ανάσα στη Φούλαμ σε βάρος της Στόουκ με σκορ 1-0!