Μιραλάς για σέντερ φορ
Την άποψη πως ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ καλά στην κορυφή της επίθεσης της Έβερτον εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος σκέφτεται το ενδεχόμενο καθιέρωσης του Βέλγου ως σέντερ φορ.
Την άποψη πως ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ καλά στην κορυφή της επίθεσης της Έβερτον εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος σκέφτεται το ενδεχόμενο καθιέρωσης του Βέλγου ως σέντερ φορ.
Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αρούνα Κονέ και Ντάρον Γκίμπσον για το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, με τους δύο παίκτες να έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.
Καλά νέα από το μέτωπο των τραυματιών για την Έβερτον καθώς ο Μαρτίνεθ ενημέρωσε πως ο Κονέ θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την Γουέστ Χαμ αλλά και πως ο Γκίμπσον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.
Απόλυτα δικαιωμένος με την απόφασή του να μετακομίσει, με τη μορφή δανεισμού, στην Έβερτον για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν εμφανίστηκε ο Ρομέλου Λουκάκου.
Την πεποίθηση ότι θα πάθει πολλά αγωνιζόμενος δίπλα στον πολύ έμπειρο μέσο της Έβερτον, Γκάρεθ Μπάρι, εξέφρασε ο πρώην άσος της Γουίγκαν, Τζέιμς ΜακΚάρθι.
Βρήκε την ευκαιρία! Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επιχείρησε να «πατήσει» στο γκολ που σημείωσε ο Στίφεν Νέισμιθ στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, προκειμένου να αναπτερώσει το ηθικό του Σκωτσέζου μεσοεπιθετικού και να τον επαναφέρει στον... ίσιο δρόμο!
Μία θέση στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία αυτόματα θα δώσει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στην Έβερτον, έθεσε ως στόχο για τη φετινή σεζόν, ο μέσος της ομάδας, Γκάρεθ Μπάρι.
Η «λάμψη» του... θάμπωσε τις μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι σκοπεύουν να κοντραριστούν και εκτός γηπέδων, αφού- σύμφωνα με την «Express»- στη μεταγραφική τους λίστα υπάρχει ένα κοινό όνομα! Του Ρος Μπάρκλεϊ!
Τις υπηρεσίες του Στίφεν Πίενααρ για δεύτερη σερί εβδομάδα θα στερηθεί η Έβερτον!
Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο προπονητής της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, για την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του και τη νίκη επί της Τσέλσι (1-0).