Δεν «ξεγράφει» τη Λέστερ ο Πάρντιου
Το σχετικά κακό της ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα δεν … ξεγελάει τον Άλαν Πάρντιου αναφορικά με τη δυναμική της Λέστερ, που είναι ο επόμενος αντίπαλο της Κρίσταλ Πάλας (22/10, 17.00) στο «King Power Stadium».
Το σχετικά κακό της ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα δεν … ξεγελάει τον Άλαν Πάρντιου αναφορικά με τη δυναμική της Λέστερ, που είναι ο επόμενος αντίπαλο της Κρίσταλ Πάλας (22/10, 17.00) στο «King Power Stadium».
Στον αιφνιδιασμό που τους προκάλεσε η διάταξη της Γουέστ Χαμ στο σαββατιάτικο (15/10) παιχνίδι του «Σέλχαρστ Παρκ» στάθηκε ο κεντρικός αμυντικός των «αετών», Ντέιμιεν Ντιλέινι, αποδίδοντας στο ξάφνιασμα αυτό της Κρίσταλ Πάλας το γρήγορο γκολ που δέχθηκε και έκρινε την έκβαση του αγώνα (1-0 υπέρ των «σφυριών»).
Αστόχησε σε πέναλτι, είχε δοκάρι και αρκετές ακόμα χαμένες ευκαιρίες… Ο «ματιασμένος» Κριστιάν Μπεντέκε στέρησε από την Κρίσταλ Πάλας το πολύτιμο γκολ, δίνοντας τη δυνατότητα στη Γουέστ Χαμ να φύγει με το διπλό από την έδρα της ομάδας του, επικρατώντας με σκορ 1-0.
Η αστοχία του Κρίστιαν Μπεντέκε από την άσπρη βούλα και το δοκάρι του Βέλγου λίγο αργότερα κόστισε στην Κρίσταλ Πάλας, η οποία έχασε μοναδικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει την Γουέστ Χαμ λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο (0-1).
Με τον Άαρον Κρέσγουελ για πρώτη φορά φέτος στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Γουέστ Χαμ στο Λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.
Ένα χιουμοριστικό βίντεο ανάρτησε στα social media η Κρίσταλ Πάλας, με αφορμή το γκολ στα 8 δευτερόλεπτα που σημείωσε ο Κριστιάν Μπεντέκε με την εθνική Βελγίου.
Παιχνίδι για κάθε γούστο περιέχει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Από το «ντέρμπι» των... πρωταθλητών, Τσέλσι – Λέστερ, μέχρι το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της Κρίσταλ Πάλας και της Γουέστ Χαμ.
Ευχαριστημένος με την απόδοση του Κριστιάν Μπεντέκε εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Το γκολ του Κρίστιαν Μπεντέκε στα 6-7 δευτερόλεπτα με τη φανέλα της εθνικής Βελγίου κόντρα στο Γιβραλτάρ τον έκανε τον ποδοσφαιριστή που βρήκε γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο δίχτυα σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Τη βεβαιότητά του, ότι με τη Νιουκάστλ στη μεγάλη κατηγορία, ο Άντρος Τάουνσεντ θα είχε παραμείνει στις «καρακάξες», εξέφρασε με δηλώσεις του σε βρετανικό Μέσο ο πατέρας του Άγγλου διεθνή ποδοσφαιριστή.