«Άκυρο» για Τσάμπερλεϊν σε Τσέλσι
Αρνητική απάντηση εισέπραξε η Τσέλσι στην πρόταση που κατάθεσε στην Άρσεναλ για την αγορά του Άλεξ Όξλεϊντ- Τσάμπερλεϊν!
Αρνητική απάντηση εισέπραξε η Τσέλσι στην πρόταση που κατάθεσε στην Άρσεναλ για την αγορά του Άλεξ Όξλεϊντ- Τσάμπερλεϊν!
«Συναγερμός» στις τάξεις της Τσέλσι! Ο Εντέν Αζάρ δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τη σκέψη να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόσφατα ενημέρωσε για αυτή του την επιθυμία και τον Ζινεντίν Ζιντάν!
Πνευματικά δεν βοηθάει καθόλου ο τρόπος που πραγματοποιείται η διαδικασία των πέναλτι με τον νέο τρόπο (ABBA), όπως ανέφερε μετά και την ήττα της Τσέλσι στο Community Shield, ο Γκάρι Κέιχιλ.
Επιχείρηση... ενίσχυση των μετόπισθεν για τους Πρωταθλητές Αγγλίας που φορτσάρουν για τις περιπτώσεις των Φαν Ντάικ και Σερζ Οριέ.
Κατά τη διάρκεια της απονομής του Community Shield στην Άρσεναλ κι όχι εις βάρος κάποιου συμπαίκτη του κατά τη διαδικασία των πέναλτι, γελούσε ο Μιτσί Μπατσουαγί, όπως ανέφερε ο ίδιος προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του...
Το χωρισμό του με τη Ντάρια Σούκοβα ανακοίνωσε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Ο Αντόνιο Κόντε δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι στην Τσέλσι είναι ενοχλημένοι με τις λανθασμένες υποδείξεις του διαιτητή στην αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ για το Community Shield, εστιάζοντας στη φάση που δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας του σε μαρκάρισμα πάνω στον Γουίλιαν.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που το κόστος των μεταγραφών που έχει πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του στους πάγκους, έχει ξεπεράσει το 1 δις λίρες!
Την άποψη πως ο τερματοφύλακας της ομάδας του, Τιμπό Κουρτουά είναι ένας από τους πιο εύστοχους εκτελεστές πέναλτι, εξέφρασε μιλώντας στα Μέσα ο προπονητής των «μπλε», Αντόνιο Κόντε, μετά τη λήξη του τελικού στο Κομιούνιτι Σιλντ και την ήττα της ομάδας του στη «ρώσικη ρουλέτα» από τη συμπολίτισσα, Άρσεναλ.
Φόρο τιμής στα θύματα της μεγάλης πυρκαγιάς του Grenfell Tower απότισαν πριν την έναρξη του Community Shiled η FA και οι δύο ομάδες.