Κόντε: «Αρέσει στον Αζάρ η επίθεση, παίζει καλά με Μοράτα»
Ο Αντόνιο Κόντε επαίνεσε τις πρόσφατες εμφανίσεις του Εντέν Αζάρ, μετά τη μετακίνησή του ακόμα πιο κοντά στον Άλβαρο Μοράτα, στη γραμμή κρούσης της Τσέλσι.
Ο Αντόνιο Κόντε επαίνεσε τις πρόσφατες εμφανίσεις του Εντέν Αζάρ, μετά τη μετακίνησή του ακόμα πιο κοντά στον Άλβαρο Μοράτα, στη γραμμή κρούσης της Τσέλσι.
Τα πούλμαν καθυστέρησαν να αναχωρήσουν από το Άνφιλντ για τον σταθμό και τα τρένα που ήταν προγραμματισμένο να μεταφέρουν τους οπαδούς της Τσέλσι πίσω στο Λονδίνο, έφυγαν, αφήνοντας δεκάδες φίλους των «μπλε» πίσω!
Σκληρά λόγια χρησιμοποίησε ο Ρίο Φέρντιναντ για τον Τιέμουε Μπακαγιόκο, έχοντας... βγει από τα ρούχα του βλέποντας τον χαφ της Τσέλσι να μην μπορεί να κάνει τίποτα στο αμυντικό κομμάτι, στο ντέρμπι των «μπλε» με τη Λίβερπουλ.
Με αρκετή δόση χιούμορ, ο Γουίλιαν έδωσε την απάντησή του για τη σκέψη που έκανε τη στιγμή που έφυγε η μπάλα από το πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα της Λίβερπουλ για το 1-1 της Τσέλσι στο «Άνφιλντ».
Συνέχεια στην παράδοση που την θέλει να μην γνωρίζει την ήττα στο «Άνφιλντ» έδωσε η Τσέλσι!
Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι ο Γκάρι Κέιχιλ.
Η Λίβερπουλ κρατούσε προβάδισμα απέναντι στην Τσέλσι, αλλά ο Αντόνιο Κόντε με τις αλλαγές του κατάφερε να μην φύγει με άδεια χέρια από το “Άνφιλντ”, με τον Γουίλιαν να πετυχαίνει ένα φανταστικό τέρμα και να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1. Ακόμη ένα γκολ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ όσων αφορά τους “κόκκινους”, που ωστόσο δεν έφτασε για να... φέρει την άνοιξη σε ακόμη ένα ματς (μετά την Σεβίλλη), που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αδυνατεί να κυριαρχήσει και σπαταλάει ακόμη ένα προβάδισμα.
Ένα αρκετά μοιρασμένο από άποψη ευκαιριών πρώτο μέρος αυτό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι στο “Άνφιλντ”, με τους φιλοξενούμενους να είναι η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι.
Με τους Μανέ-Φιρμίνο-Βαϊνάλντουμ στον πάγκο θα παραταχθεί κόντρα στην Τσέλσι η Λίβερπουλ, που ξεκινάει με τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και πάλι στα άκρα και τον Ντάνιελ Στάριτζ στην κορυφή της επίθεσης. Φορτωμένος ο άξονας από τον Αντόνιο Κόντε, με τριάδα αμυντικών χαφ τους... της Λέστερ, Ντρίνκγουοτερ-Καντέ και τον Μπακαγιόκο στο πλάι τους.
Πόσο όμορφη εικόνα και πόσο μεγάλη απόδειξη για το προφανές που γι' ακόμα μια φορά αξίζει να γίνει είδηση... Οπαδοί της Λίβερπουλ μαζεύονται στις θέσεις κοντά στον διάδρομο των αποδυτηρίων του «Άνφιλντ» για να χαιρετήσουν τους παίκτες της Τσέλσι!